Най-лошите качества на зодиите като приятели

11388
Най-лошите качества на зодиите като приятели
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един човек може да бъде страхотен приятел, но да има лоши качества.

Овен 

Те могат да имат малко импулсивна и детска ивица към тях - и поставянето под въпрос може лесно да навреди на чувствата им. Те имат нрав, който пламва, особено ако не се справят в дадена ситуация. 

Телец

На пръв поглед те изглеждат пасивни, но те имат силни мнения и позиции, от които не отстъпват. Ако направите или кажете нещо, което не съвпада с вашия приятел Телец, те със сигурност ще ви уведомят. 

Близнаци

С всичките им интереси, които се носят наоколо, е доста лесно за Близнаци да бъдат уловени в собствените си неща. Те са толкова съсредоточени върху темата си за разговор, че най-вероятно ще действат незаинтересовано от каквото и да се говори, освен ако нямат пряк интерес към това. 

Рак

Те могат да ревнуват и от други близки приятелства, които имате. Те влагат толкова много мисли и усилия във вашето приятелство и те искат и вие да направите същото - така че, ако инвестирате един тон от любовта и времето си с някой друг, това може да ги накара да се чувстват приети за даденост.

Лъв

Ако усетят, че не оценявате постиженията им, те ще започнат да се чувстват защитни. Те никога няма да кажат, че се нуждаят от валидиране, но ако не го получават, тогава могат да започнат да компенсират свръхкомпенсация и да ви свалят в процеса, за да могат да се издигнат.

Дева

Девите се придържат към доста твърд стандарт - и това лесно може да се прехвърли в приятелствата им. Те често се чувстват, че знаят кое е най-доброто за всички, но дори когато знаят, те могат да се разочароват, че не следвате съветите им. 

Везни

Те не обичат конфликт или конфронтация, така че може да не ви защитят, когато имате проблем с някого. Още по-лошо, ако вашият приятел Везни е този, с когото не сте съгласни - те вероятно ще се оттеглят и ще се опитат да се преструват, че проблемът не се случва, никога не общувайте 

Скорпион

Три зодии, които непрекъснато си пъхат носа в чуждите работи

Едва ли някой обича околните непрекъснто да се мъчат да разберат какво се случва в неговия живот и се стремят да дават съвети, които ни...

Те не обичат да ги лъжат и ще се постараят да си отмъстят. Те няма просто да отхвърлят всеки акт на предателство без отговор - и ако сте на лошата им страна, тогава всички залози са изключени.

Стрелец

Въпреки че, е страхотно да не се приемате твърде сериозно, има време и място, където това е призовано. Те могат да бъдат предизвикателни да водят съществен разговор - те предпочитат да не се фокусират върху негативните аспекти на нещата. 

Козирог

Козирозите са трудолюбиви работници - понякога твърде много. Те се принуждават да работят непрекъснато и могат да ви притиснат да чувствате, че не правите достатъчно. Особено що се отнася до традиционните методи, Козирог може да бъде и снизходителен, ако не искате да правите нещата по книга. 

Топ 5 на най-романтичните зодии

Романтиката е важна част от любовната връзка. За съжаление не всички мъже и жени могат да се похвалят с това. Астролозите са сигурни, ч...

Водолей

Те нямат проблем да се изолират и да изчезват в продължение на седмици или месеци, което затруднява свързването, не можете да зависите от тях, когато имате най-голяма нужда от тях.

КАКВО ПРАВИ ЖЕНАТА ВОДОЛЕЙ ТОЛКОВА СПЕЦИАЛНА

Риби

Те трудно се примиряват с това, което искат, обикновено предпочитат вместо това да се наклонят към това, което искат всички останали. Те няма да искат да вземат никакви решения и често ще тласкат тази работа към вас - и за себе си, няма да е необичайно да променят мнението си десетки пъти, което може да бъде изтощително.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com