Най-мощните дни през ноември за привличане на богатството

4017
Най-мощните дни през ноември за привличане на богатството
Снимка: iStock

Плутон - планетата на изобилието и просперитета, е покровител на последния месец на есента. През този период е препоръчително извършването на някои парични ритуали, които ще ви помогнат да привлечете богатството в живота си.

Според астролози портфейлът на всеки човек е своеобразно огледало на емоционалното му състояние. В това отношение ноември е енергийно мощен месец, който е идеален за трансформиране на мисленето и привличане на богатство в живота ни. Всички практики трябва да се извършват в следните дни от месеца: 12, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 28, 29, 30.

Богатство за 4 зодии през 2022 г. вещае известен астролог

Световноизвестният руски астролог Павел Глоба назова четири представители на Зодиака, които могат да очакват Съдбата да им се усмихне в...

На първо място, трябва да запомните, че е по-лесно да се научите да управлявате финансите си, ако сте балансирани и спокойни хора.

Тези, които са нервни и постоянно подложени на стрес, никога не могат да се похвалят с печалба. Посетете психолог, за да разберете какви пречки и страхове стоят по пътя ви към богатството или се опитайте сами да промените нещата с няколко практики.

Всяка сутрин, след като се събудите, повтаряйте, че парите ви обичат и идват при вас. Препоръчително е докато изпълнявате този ритуал да сте в добро настроение. През деня запишете на лист хартия всичките си страхове, свързани с промяната във финансовото състояние. Може би си мислите, че след като забогатеете, ще загубите приятели, че мнозина ще се стремят да общуват с вас, водени от егоистични цели - всичко това си струва да се опише на лист хартия.

След това е добре да се ориентирате към закупуването на нов портфейл, дори ако старият ви е в добро състояние. Астролозите и езотериците вярват, че новите вещи привличат по-силно финанси и положителна енергия.

Българинът станал двойно по-богат за десетилетие

Българите са станали двойно по-заможни за последното десетилетие, сочи най-новото издание на доклада Allianz Global Wealth Report. Спор...

Астролозите припомнят, че периодът от 25 до 30 ноември е най-успешен за провеждане на важни преговори. Изгодна покупка може да се направи всеки ден от месеца, с изключение на 6 и 17. Най-добре е да се опитате да инвестирате в периода от 12 до 23 ноември и да изплатите дълговете си  от 22 до 28 ноември. В противен случай енергията на финансовия просперитет ще ви подмине.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямо пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com