Най-наивните зодии

13066
Най-наивните зодии
Снимка: Pixabay.com

Всеки може да бъде излъган или подведен, но представителите на тези зодии са истински шарани. Те са способни да повярват и най-невероятната лъжа, без да се усъмнят дори за миг в нея. Приемат казаното за чиста монета и често си патят от това.

Риби

Те прекарват по-голяма част от живота си в своята паралелна реалност. Рибите не обръщат внимание на детайлите и се носят по течението. Толкова са наивни, че биха ви повярвали, ако им кажете, че според "последното проучване на група британски учени слънцето вече изгрява от Запад". Често се оказват жертви на финансови измами, които им обещават големи и бързи печалби. Цял живот мечтаят да им се падне от тотото и да бъдат финансови независими. Въпреки, че за тях материалните неща съвсем не са на първо място в живота - парите за тях са от голямо значение. Обичат да се чувстват финансово стабилни , но не са готови да положат повече труд и знания, за да ги спечелят. Цял живот търсят лесната печалба.

Овен

По принцип те трудно се доверяват и не успяват да изградят стабилни отношения с хората. Именно това е слабото място, от което се възползват измамниците - самотата. Представителите на тази зодия са отявлени самотници, които често стават жертви на "любовни измами". Те са склонни да хвърлят много пари в името на любовта и са готови да дадат последните си спестявания, без да питат, ако любимия човек им ги поиска. Понякога грешната им преценка за искреността в отсрещната страна им изиграва лоша шега. Те са умни и разсъдливи хора, които се учат от грешките си и веднъж, ако се опарят - никога не повтарят. Въпреки това подведени от чувствата си са склонни да действат наивно и прибързано.

Близнаци

Близнаците се отличават със своята интуиция, но, ако бъдат поставени под напрежение лесно допускат грешки и не успяват да различат истината от лъжата. Възползвайки се от този факт и не им оставяйки време да помислят трезво над ситуацията, те се превръщат в лесна мишена за измамниците. С течение на времето осъзнават капана, в който са попаднали и малко по-малко започват да им се избистря картинката. Времето за действия обаче, е отминало и не им остава нищо друго, освен да си скубят косите от яд.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com