Най-опасните зодии

15852
Най-опасните зодии
Снимка: Sammy-Sander / Pixabay

До голяма степен зодиакалния ни знак предопределя нашият характер и склонност към агресия. Някои зодии са по-избухливи и не умеят да контролират нервите си, докато други са благи и раними души. Коя е най-опасната зодия и какъв престъпник би била тя в реалния живот?

Има интересни данни относно престъпниците, като са подредени според рождените им дати, като по този начин правят предположение за зодиите, които са най-склонни да прекрачат Закона.

1. Рак

На първо място са представителите на зодия Рак. На база жестокостта и броя престъпления, които са извършили представителите на този знак, то са безспорен лидер в тази импровизирана класация. Повечето от престъпленията им са извършени от неконтролируема страст и гняв, но лесно ги залавят, тъй като повтарят едно и също престъпление, поради липсата на психическа стабилност.

2. Телец

Второ място намират представителите на зодия Телец. Те са лидери по рождение, които могат да бъдат най-ужасните диктатори в света, ако попаднат от тъмната страна!

Кои са трите най-опасни и манипулативни зодии?

3. Стрелец

Не обичат кръвопролитията и са по-скоро към сектора за "кражби и продажби". Сред тях има отлични крадци, които не се задържат дълго в затвора, тъй като към списъка на тази зодия принадлежат доста известни престъпници, които са успели да се измъкнат от панделата.

4. Овен

Овен са подходящи за наемни убийци. Те не обичат да имат шеф на главата и са склонни към незаконни дейности, за да не бъдат част от "стадото". Няма да им трепне ръката, за да дръпнат спусъка и да изпълнят задачата.

5. Козирог

Те са подходящи за всякакъв тип престъпления, но единствения им недостатък е тяхната небрежност и неумение да замитат следите си. Могат да бъдат от обикновени джебчии до наемни убийци.

6. Дева

Трудно е да им хванете следите, поради което са страхотни обирджии. Могат да планират и изпипат всичко до последния детайл. Ще го направят чисто и без да оставят следи. Разбиват пароли и нахлуват с взлом еднакво успешно!

7. Везни

Те са невероятни финансови измамници. Умеят да се възползват от вратичките в закона и могат да се облагодетелстват от тях по един или друг начин. Обичат работата в екип и могат да бъдат част от организирана престъпна група.

8. Риби

Риби трудно контролират нервите си и често изпадат в нервни кризи. Много серийни убийци имат този проблем и често става дума за травма от детството, която ги измъчва до края на живота им.

Какъв престъпник си според зодията?

9. Скорпион

Имат склонност към садизъм и могат да бъдат изключително опасни, ако ситуацията не е правилна за него. Чудесни манипулатори са и умеят да предразположат жертвите си, след което да извършат планираното престъпление.

10. Лъв

Тях ги влекат големите удари. Искат да запишат името си в историята и няма да попаднат зад решетките заради дребно престъпление.

11.  Водолей

Някои Водолеи са доста отмъстителни и това може да отключи тъмната им страна. Имат страхотна харизма и лидерски качества, които ги превръщат в перфектни манипулатори. Нагаждат се към всяка ситуация и умеят да извличат ползи от нея. Непроследими хакери са!

12.Близнаци

Близнаци ще извърши кражба без да му мигне окото. Те са перфектни измамници, които със своето сладкодумие могат да продадат пясък в пустинята. Това, което им пречи да бъдат истински успешни в своята дейност, е известната им непоследователност и несериозност, която проявяват във всяко нещо, с което се захванат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com