Най-точният начин да разберете ще забогатеете ли и кога

16135
Най-точният начин да разберете ще забогатеете ли и кога
Снимка: iStock

Магията на числата крие в себе си не само свещените данни на съдбата, но и ни казва какво ни пречи да постигнем финансов успех и кой е най-добрият начин да го направим.

Всеки ден сме заобиколени от числа. Цени, сметки, различни знаци и символи. Понякога дори не осъзнаваме какво влияние оказват числата върху живота ни. Те може да са дори по-важни, отколкото изглеждат. Дори датата на раждане може да разкаже за причините за финансов успех и провал. И тук нумерологията отново ни идва на помощ.

Първо, трябва да вземем датата на раждане и да съберем всички съставни числа. Ако след изчислението вашето число е двуцифрено, съберете тези числа отново, а ако е отново двуцифрено, повторете процедурата до получаване на едноцифрено число.

Ако вашата дата на раждане е 21.03.1975 г., тогава изчислението ще бъде както следва: 2 + 1 + 0 + 3 + 1 + 9 + 7 + 5 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1. В резултат 1 ще бъде нумерологичното число.

Тълкувание:

1  - Ще забогатеете, когато започнете бизнес. Вие сте лидер по природа и бизнесът, към който сте пристрастен, няма да мине без вашата мениджърска намеса. Наемният труд няма да ви донесе приличен доход.

2  - Имате нужда от екип, за да стигнете до финансовия връх. Вие сте екипен играч и всяка ваша идея трябва да бъде реализирана от група хора.

3  - Променете средата си и тогава ще увеличите доходите си. До вас трябва да са само богати и успешни личности. Вие се зареждате от тях и като гъба попивате всички знания и опит, които притежават вашите успешни другари.

4  - Ще забогатеете, когато преследвате мечтите си с решителност. Волята ви за победа ще премести всякакви планини и ще ви помогне да постигнете това, което искате. Разбира се, нещата често не вървят по план, но това не ви интересува особено. Всичко ще постигнете само с упорит труд.

5  - Когато станете позитивни към света, тогава можете да постигнете финансово благополучие. Състоянието не изисква нищо специално от вас. Просто бъдете добър и доброжелателен човек, давайте на хората добро и тогава съдбата ще ви възнагради с финансов успех.

6 - Ще стигнете до финансовия връх само благодарение на влиятелен човек. Сами ще се борите дълго време и накрая няма да получите нищо.

7 — Научната работа ще ви доведе до богатство. Изследвания, експерименти и опити са това, което ще ви донесе финансова стабилност. Ръчната работа, творчеството или търговията не са ваш избор. Вашият избор е науката!

8  - Няма да постигнете финансово благополучие, докато не постигнете спокойствие. Когато разберете каква е целта ви, парите ще текат като река сами.

9  - Вашият път към богатството е интуицията. Слушайте по-често вътрешния си глас, по-рядко – гласа на околните. Не се съмнявайте в решенията си и действайте!

Нумерологията вярва, че абсолютно всеки може да постигне финансов успех и ако следвате съветите на нумеролозите, тогава със сигурност ще постигнете желания резултат много скоро.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com