Най-трудните и ключови дни през втората половина на март 2023 г.

3228
Най-трудните и ключови дни през втората половина на март 2023 г.
Снимка: iStock

Март 2023 е богат на астрологични събития, като повечето от най-трудните дни са в края на месеца, когато ще се случи съвпадът на най-активните планети, което оказва голямо влияние върху състоянието на много хора.

17 март 2023 г. е денят на съвпад на Слънцето и Меркурий

Това положение на небесните тела насърчава комуникацията и обмена на информация между хората, изразяването на техните мисли, идеи и намерения. В допълнение, съвпадът на Слънцето и Меркурий може да допринесе за умствена активност, вдъхновение, повишена енергия и мотивация за постигане на вашите цели и планове.

В този ден обаче може да възникнат недоразумения заради неяснота или липса на информация, противоречиви мнения и отхвърляне на позицията на събеседника. В това отношение денят е много опасен по отношение на конфликти, кавги и изблици на агресия.

Зловещи дати: Опасни дни през март 2023 г.

25 март 2023 г. - денят на прехода на Марс в съзвездието Рак

Преходът на Марс в съзвездието Рак е важно астрологично събитие, което може да повлияе на нашата емоционална и физическа енергия. Този период се характеризира с емоционален интензитет, тъй като Ракът е изключително емоционален и уязвим знак, а Марс е войнствена и динамична планета.

В този ден хората могат да усетят прилив на енергия и в същото време да изпитат емоционално вълнение. Много е вероятно дори уравновесените хора да реагират остро на всички събития. Това може да доведе до по-динамично и нервно общуване.

Марс ще остане в Рак дълго време, но първият ден е най-опасен, защото по-нататък Марс ще отслабне, преминавайки под влиянието на елемента Вода в съзвездието Рак.

Блага вест очаква тези зодии през следващите дни!

28 март 2023 г. - денят на съвпад на Меркурий и Юпитер

Хората могат да изпитат промени в настроението, загуба на чувство за мярка и контрол над себе си. В този ден някои изпитват необяснимо чувство на безпокойство, увеличава се вероятността от конфликти, които възникват почти изневиделица.

В този ден хората стават агресивни, понякога по-късно самите те не могат да си спомнят какво е причинило кавгата с приятел или любим човек. Въпреки това оплакванията, нанесени един на друг в този ден, продължават много дълго време.

В деня на съвпада на Меркурий и Юпитер е препоръчително да се въздържате от пътувания, командировки и шофиране. В идеалния случай този ден трябва да прекарате сами, правейки спокоен семеен бизнес.

30 март 2023 г. - денят на съвпад на Венера и Уран

Последният труден, но най-опасен ден от март е изпълнен с непредвидими събития. Това се дължи на противоречието на тези планети. Отговорна за любовта, красотата и връзките, Венера, в комбинация с Уран, склонен към разрушение, носи нестабилност и неконтролируеми промени в личния живот на хората.

Ако хората не контролират действията си, този ден от живота им може да стане отправна точка за верига от последващи негативни събития, катаклизми и прераждания.

За да не приспива взаимодействието на тези планети вашето мислене и да не води до критични последици, опитайте се да бъдете внимателни във всичко, което правите през този ден, особено ако има препятствия по пътя. За да ги преодолеете, по-добре е да изчакате по-благоприятно време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com