Направете това на Нова година за късмет, любов и пари през 2024

7675
Направете това на Нова година за късмет, любов и пари през 2024
Снимка: Istock

Нова година е едно ново начало. Всеки копнее идната година да е още по-успешна. За целта някои лесни за изпълнение действия могат да помогнат.

Какво да направите на Нова година, за да имате късмет, пари и любов през 2024?

Първо, прекъснете отношенията си с всички, които внасят негатив в живота ви, потискат и ви унижават. Освен това се откажете от ненужните разходи - например абонаментни услуги, които никога не използвате, изчистете боклука от апартамента си, изхвърлете всичко старо и счупено, почистете дома си.

100+ оригинални пожелания за Нова Година 2024

Чудили ли сте се защо всички пускат фойерверки на Нова година? Според поверията шумните звуци прогонват злите духове (един пример са традиционните петарди на китайската Нова година, която се празнува в края на януари или началото до средата на февруари). Така че пуснете фойерверки, слушайте музика с максимална сила, насладете се на гърмежа на шампанското.

Прекарайте новогодишната нощ в червено бельо и съдбата ще ви поднесе изненада. Според латиноамериканските знаци за Нова година червеният цвят ще привлече страстни връзки през Новата година.

Всяка година испанците се придържат към една много интересна традиция : в полунощ изяждат 12 гроздови зърна. Популярните суеверия, вкоренени в далечната 1880 г., гласят, че ако успеете да изядете по 12 зрънца за всеки месец от следващата година преди 12.01 на часовника, ще ви сполети голям късмет.

Ако портфейлът ви е празен, значи годината ще е бедна. Прекарайте новогодишната нощ с портфейл пълен с банкноти. Тогава следващата година ще бъде просперираща финансово.

Празнуването на Нова година с празен хладилник е лош знак. Предците вярвали, че празнотата ще преследва цялата следваща година. Уверете се, че кухненските ви рафтове са пълни с храна, тогава ще живеете в изобилие и изобилие през следващите 12 месеца.

Малко преди да настъпи Новата 2022 година, отворете прозорците и вратите в дома си, за да излезе Старата година и да влезе Новата.

За да се радвате на любов през цялата година, целунете някого в полунощ. Не забравяйте, че новогодишната нощ определя живота ви през следващите 365 дни.

Яденето на свинско в новогодишната нощ означава да привлечете късмет и просперитет в живота си. Нашите предци са вярвали, че свинското месо е символ на богатство и затова трябва да присъства на празничната трапеза и то в големи количества.

Лоша новогодишна поличба е да счупите чинии, да се карате с някого или да изхвърлите боклук на Нова година. Не можете дори да изхвърлите обвивка от бонбон от дъвка през прозореца, защото през следващите 365 дни ще разчиствате чуждия боклук, тоест ще решавате проблемите на други хора.

Искате ли да имате повече пари през следващата година? След това следвайте румънската традиция: поставете пачка банкноти под килима преди полунощ. Говори се, че това ще донесе финансов просперитет през следващата година.

Каква ще е Новата година 2024 за всички зодиакални знаци

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Таро хороскоп за 14 май 2024

Изследователи дават отговор на въпроса: Можем ли да се научим на търпение

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно