Натали Портман помага на младежи в развиващите се страни

4940
Натали Портман помага на младежи в развиващите се страни

Актрисата Натали Портман става посланик на благотворителна организация, помагаща на младежи в развиващите се страни, съобщават британски медии, цитирани от БГНЕС.

Звездата от "Черен лебед", която стана майка за първи път тази година, е най-новият посланик на организацията Free the Children и сподели, че е горда от тази роля.

"Като майка и нов посланик съм благодарна на организацията, че ми дава възможност да споделя страстта и любовта си към децата чрез значими действия, подобряващи образованието и лидерството на младите жени в идните години. Надявам се и други хора да се присъединят към мен в тази важна кауза", допълни актрисата.

Портман, която е лице на козметичната линия на Диор, избра едно от червилата на марката, което да бъде продадено на търг, а средствата от него ще бъдат предоставени за финансиране на стипендии за момичета от средни училища в Кения. Линията червила ще бъде пусната в продажба през есента.

Миналата година Натали събра средства за организацията, като дари рокля, която носила на червения килим, и подкрепи инициатива за подобряване на базата в училищата за момичета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com