Не е за вярване, но ТЕЗИ качества не се харесват от ШЕФОВЕТЕ

2962
Не е за вярване, но ТЕЗИ качества не се харесват от ШЕФОВЕТЕ
Снимка: https://unsplash.com

Когато кандидатствате за работа най-вероятно искате да се представите на ниво. Същото важи и за ситуация, в която сте започнали току що работа и целта ви е да направите добро впечатление. Знаейки кои са качествата, които шефовете обикновено не харесват, ще избегнете неприятни ситуации.

Недисциплинирани сте

Много е важно още от самото начало да направите добро впечатление като демонстрирате дисциплина и не закъснявате за работа. Ако все пак ви се наложи да закъснеете е добре да предупредите началника си за това. Когато сте в нов колектив се въздържайте от прекалени странични разговори и неуместни шеги поне, докато опознаете хората по - добре. Най-важното от всичко, което трябва да запомните ако искате да направите добро първо впечатление е да не повдигате въпроса за заплатата пред шефа си още от първият ден.

Зодиите, които вероятно ще загубят настоящата си работа

Всички работни места имат тежка конкуренция. Служителите постоянно живеят в страх да не бъдат уволнени от работата си, ако допуснат няк...

Небрежни сте

Няма шеф, който да одобрява или да се направи, че не забелязва небрежността в своите служители. Ако не искате да ви уволнят или да си изградят погрешно мнение за вас внимавайте как се отнасяте към работният процес. Ако отговаряте за документи или доклади се старайте да бъдете изрядни в работата си. Също не се отпускайте, когато говорите с началника си. Етикета, който спазвате трябва да отговаря на вашата длъжност, също и на фирмата, в която работите.

Безочливи сте

Когато разговаряте с шефа си, никога не заменяйте официалната форма “вие”, за да му говорите на “ти”. Друго, което не бива да си позволявате е да го поучавате в процеса на работа или да доносничите за колегите си. Винаги имайте уважение към работодателя си, дори когато той е по - малък от вас на възраст.

Самоизтъквате се

Как да се предпазим от гръбначни изкривявания, като работим на бюро?

Все повече хора работят на бюро. Дори да не сте в офиса, тази тенденция продължава и у дома. Все пак това може да доведе до много пробл...

Не си позволявайте да се хвалите от прекрасния живот, който водите извън работното си място. Спестявайте на шефа си подробности относно личния си живот. Единствените хвалби, които можете да споделите и биха били уместни са тези за ваши предишни професионални успехи, които са пряко свързани с дейността ви сега.

Досадни сте

Когато сте имали интервю и са ви казали да изчакате за резултати, не звънете непрекъснато да питате. Когато пък ви наемат на работа не се натрапвайте постоянно на новите си колеги. Те ще ви приемат в колектива, просто може би се нуждаят от малко време да ви опознаят.

Не лъжете

Ако не искате да ви уволнят прекалено скоро, след като са ви назначили недейте да лъжете. Не пишете в CV - то си неверни умения или квалификации, които не притежавате. Истината ще ви застигне прекалено бързо и това ще ви струва повече, отколкото ако кажете истината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Изследователи: Лимбалните кръгове са добър показател за сърдечносъдовото здраве

Изследователи: Използването на белина е свързано с по-голям риск от смъртоносно белодробно заболяване

Има ли безценно цвете и кои са най-скъпите цветя в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...