Нещо интересно за зодия Скорпион, което го няма при никой друг от зодиакалните знаци!

19266
Нещо интересно за зодия Скорпион, което го няма при никой друг от зодиакалните знаци!
Снимка: Pixabay

Мнозина астролози са убедени, че Скорпионът е най-онеправданият знак от зодиака. Трябва да е заради аурата на тайнственост, която заобикаля хората от тази зодия. Плутон, нейният управител, също страда от подобна несправедливост, вероятно поради страха от безсилието, което най-често изпитваме, ако сме под негово влияние.

Скорпионът и любовта

Скорпионите са привързани, любящи и чувствени! Разбира се, нищо от това не дават, без да чувстват контрол и притежание върху партньора си. Те са верни, докато не се усъмнят в неговата вярност – тогава изневеряват при всеки удобен случай без капка угризение, независимо дали подозренията им са основателни или не. Логиката им в това отношение е желязна: не е трябвало да ме кара да изпитвам подозрения, ако ме обича! С една дума според тях: има си крушка опашка!

Какво трябва да знаем за зодия Скорпион преди да се сблъскаме с тях

Въпреки неговата репутация, че харесва секса повече от другите зодии, на Скорпиона му е скучно да прави секс заради самия секс, само за да „навърти бройка“. За него винаги сексуалното общуване трябва да носи по-дълбок смисъл. Но какво да се прави: вярно е, че обича секса и заедно с Телеца са най-чувствените знаци в зодиака. Затова и не остава дълго във връзка без добър секс. За себе си Скорпионът е прав в това отношение, защото това му въздейства като антидепресант.

Скорпионът е бездънен кладенец от емоции, макар често да изглежда смущаващо студен. Но това е, когато някой с нещо го е наранил. Тогава става жестоко отмъстителен! Мъжете и жените Скорпиони се влюбват и обичат дълбоко - но си го признават бавно, а се „предават“ още по-трудно, често след съпротива против самите себе си. Причината е, че Скорпионът е постоянен знак, не обича промените и търси връзка за цял живот. Колкото повече време минава, толкова по-добра става връзката, защото той има нужда от интимност - не само сексуална, но най-вече емоционална.

5 характеристики на зодия СКОРПИОН, които трябва да знаете

Скорпионът и работата

Скорпионите обичат парите и са страхотни ръководители и администратори. И са твърде консервативни, държат на традициите. Всеки Скорпион наблюдава всичко и всички наоколо си. По принцип е предпазлив до подозрителност и, тъй като има дълбоки емоции и чувства силно, предпочита да проверява и да стъпва на сигурна и твърда земя. Затова е крайно внимателен към кадрите, с които работи.

Скорпионът и обществото

Скорпионите не обичат големите компании, да не говорим за тълпите –там неприязънта им стига до асоциалност. Първо подозират нещо лошо във всеки срещнат, докато се убедят, че не е така. Нали се управляват от Плутон, божеството на ада, където се наказват грешниците и престъпниците? Затова силно се депресират от тъмната страна на живота и винаги търсят начин да отдадат възмездие за сторено зло и несправедливост - независимо срещу кого е извършена злината.

Какво е да обичаш зодия Близнаци?

Скорпионът и емоциите

Скорпионите принадлежат към стихията на Водата – затова и в действията си винаги дават предимство на емоциите, нищо, че признават правотата на разума.

Скорпионът е загадъчен. Да, такъв е. По принцип не обича да разкрива напълно картите си. Той винаги има още едно скрито асо в ръкава си, за да получи това, към което се стреми. Една от главните му черти е упоритостта, която често преминава в обикновен инат!

Най-скучното нещо за Скорпиона са дребнавостите: повърхностните разговори, нерешителните постъпки, дребнавите размишления и занимания. Безинтересни са му гледането на телевизия, футболните мачове и сериалите. А рекламите са способни да го вбесят! Причината е, че Скорпионът е задълбочен, обича да прониква далеч и да узнава същността на събитията и явленията. Може да се каже, че той живее в дълбините на своето същество, в своите мисловни емоции. Когато се налага да действа, е агресивен, нападателен и не подбира средствата, за да победи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com