Несъвместимост между зодиите

22701
Несъвместимост между зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Преди да сте решили да се хвърлите презглава в някоя нова романтична авантюра, вероятно ще бъде по-добре първо да се допитате до звездите, които със сигурност знаят вече отговора на съвместното ви съжителство. Много хороскопи акцентират именно върху това - с кой значи от зодиака може да бъдете съвместими. 

Днес ще ви запознаем с един хороскоп, който посочва категорично с коя зодия гледате в напълно различни посоки и най-добре стойте далеч от нея.

Овен - забравете за Kозирог!

Овните често нарушават правилата, а Козирозите са тези, които ги създават. За това ще бъдете критикувани заради нестандартното си поведение и стил, които биха изплашили изискания Козирог. И двата знака преследват до край целите си, но Козирозите буквално са женени за своята работа. Едва ли ще ви е приятно да се чувствате като в любовен триъгълник - вие двамата и шефа на вашия любим.

Телец - забравете за Водолей!

Вие обичате традициите и правилата, а сложните неща и елементи на Водолеите ще ви се сторят прекалено роботизирани. Вероятно в спалнята неща биха се случвали добре, но само там... всичко останало ще бъде тотална трагедия...

Близнаци - бягайте от Скорпион!

Съблазняването и флиртуването е много секси в такава връзка, защото двамата не спирате целодневно да си пращате горещи съобщения, но дойде ли време за близост, нещата не изглеждат розови. Смятате, че с един флирт всичко е готово? Скорпионите изискват дълбока вярност и ексклузивност, а вие едва ли може да им ги дадете.

Рак - нямате шанс със Стрелец!

Стрелците препускат през живота си като торнадо, но вие едва ли ще издържите да поддържате дълго време този модел на съжителство. Тревожността и чувствителността да навсякъде с вас и допри, когато душата ви е много разтревожена, Стрелецът постоянно се шегува с вас и не може да разбере защо са важни за вас някои определени и далечни за него неща.

Лъв - забравете за Риби!

Мечтателните Риби ще ви омагьосат напълно. С тях ще отлетите в света на приказките. Само че с това нереално същество ще загубите почвата под краката си напълно. По отношение на парите - нито един вас от двамата няма нужната воля и харчите безразсъдно.

Дева - забравете за Везни!

За разлика от вас и вашата конкретика, Везните обичат да казват "ако искаш, може да ми се обадиш". Другата съществена разлика е, че те никак не обичат прибързаните работи, особено бързата романтична обвързаност. Търпението ви бързо ще изтънее и ще извади на показ изплашеното във вас дете. Нещата трудно биха се получили

Везни - тук е обратното - Дева!

На пръв поглед Девата изглежда перфектната половинка. Вкусовете ви са сходни и се наслаждавате на красотата в живота. Но вие гледате през розовите си очила света, докато Девата не спира да се развива и самоусъвършенства. Няма да ви допаднат безкрайните им съвети и подкани. 

Кои зодии най-нетърпеливо чакат почивните дни?

Почивните дни са любими за всеки. Това е времето, в което можем да спим толкова, колкото пожелаем. Не е нужно да събличаме пижамата си,...

Скорпион - пазете се от Близнаци!

Неспособността ви да ги приземите ще извади наяве май-лошите черти от вашия характер. В същото време безсрамното им флиртуване ще направи от вас злобно ревниви лунатици. Химията е невъзможна тук.

Стрелец - Рак ли? Абсурд!

Раците са прекрасни приятели, но е по-добре да си останете само такива. В любовта ще ви се сторят прекалено лигави и прилепчиви. Алармата за предупреждение ще ви алармира все път, когато Ракът заговори за семейство и брак. Просто не става!

Козирог - с Овен няма да го бъде!

Пороци и слабости на различните зодиакални знаци

Хора сме и всеки от нас има своите недостатъци, пороци и тъмни страни. Ето какви са те при различните зодиакални знаци: Овен При Овен...

И двете зодии носят рога и благодарение на тях вашата връзка бързо ще попадне в борба за власт и взаимоподчинение. Овните с удоволствие ще изхарчат трудно спечелените от вас пари, след като вече са пропилели своите. Това би ви докарало до лудост.

Водолей - забравете за Телец!

Страстният интензитет на Телците ще бъде голяма мистерия за вас. Дори на моменти досаден. Особено скъпите им вкусове ще бъдат като световен конфликт с вашата хуманитарна природа. Сблъсъкът на ценности може да разруши връзката ви напълно.

Риби - забравете за Лъв!

Вероятно сте запленени от милите романтични жестове на Лъва? Но може би е човекът, които непрекъснато ви настъпва по мазолите? Гордия Лъв и неговата непрестанна борба за надмощие може да ви изтощи напълно и да попречи на връзката ви. По-добре бягайте!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com