Няколко хитри съвета как да се пазим от лоши очи?

6887
Няколко хитри съвета как да се пазим от лоши очи?
Снимка: iStock/Guliver

Смята се, че злите очи носят лош късмет и нещастие в живота на всеки, към когото са насочени. Злото око е негативен поглед, който някой ви отправя от завист или неприязън към вашия напредък или пробив. Има обаче нещо, което можете да направите, като да се предпазите. Причината е, че злите очи се свързват с най-тъмната част на душата на този, който ви гледа негативно. Ето защо трябва да се научите как да се предпазвате от тях. Подбрали сме ви няколко мощни начина да се предпазите от злото око и ще ги обсъдя по-подробно в тази статия. Като използвате един или повече от тези методи, никога няма да бъдете засегнати от зли очи:

Амулет за късмет – кой талисман за коя зодия е предназначен

Носете със себе си листа от градински чай

Това е още един мощен начин да се предпазите от злото око. Листата от градински чай са мощен защитен елемент. Освен лечебните си ползи от това растение, то носи силата да ви предпазва от негативна енергия и да привлича късмет в живота ви.

Освен това листата от градински чай са били използвани в древни времена за защитни ритуали. Ето защо, като просто поставите листа от градински чай в джоба или чантата си, вие създавате атмосфера около себе си, която е благоприятна само за късмет. Смята се, че миризмата на градинския чай ще се разтрие върху вас, като по този начин ще създаде аура на защита. С това няма да бъдете засегнати от негативния поглед на хората около вас.

Символ Окото на Хор

Окото на Хор е древен египетски символ, който носи защита и изцеление на всеки, който го носи. Този символичен медальон може да ви предпази от негативния поглед на завистливите хора. Затова трябва да го носите на врата си като висулка. Смята се, че силата на окото на Хор плаши злите духове и им пречи да ви навредят. Освен това се смята, че неутрализира всяка негативна енергия, идваща към вас.

Ето как да си направите амулет за късмет

Как да премахнем влиянието от зли очи?

Можете да премахнете влиянието на зли очи от вас, като извършите ритуални бани. Ритуалните бани са специални и са насочени към определена цел. Има ритуална баня за любов, защита, пари и късмет. Следователно това е ефективен метод за премахване на злото око от тялото ви.  

Всичко, което трябва да направите, е да поставите ръцете си върху водата, да изкажете намеренията си във водата и да правите положителни утвърждения, докато се къпете. Вземете защитната ритуална баня в полунощ. Ритуалната баня ще отмие всяка негативна енергия от тялото ви. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com