Няколко женски хитринки, които подлудят всеки мъж

5769
Няколко женски хитринки, които подлудят всеки мъж
Снимка: iStock/Guliver

Съществуват няколко женски трика, които могат изцяло да подчинят мъжете. Жената много добре знае как да подходи в определени ситуации, така че да накара мъжа сам да я пожелае. Тъй като нежният пол по природа е по – интуитивен и чувствителен, неговите представителки лесно разчитат невербалните знаци. Ще ви представим няколко метода, с които жените си служат, когато искат да очароват мъжете.

1.       Една жена не се бори за внимание, а оставя мъжа сам да се докаже. Дори тя ден и нощ да гадае кога ще е следващата среща, никога няма да покаже нетърпението си. Тя ще остави мъжа сам да прецени кога е правилния момент, за да види до къде стига границата на търпението му и дали зачита личното й пространство.

2.       Истинската жена ще говори свободно за чувствата си. Когато се увери, че избраникът й е достоен за нея, тя с лекота ще му обясни какво я кара да се чувства добре и какво не. Тя е наясно, че хората не могат да четат мисли и няма да чака сам да се досетите как да постъпвате с нея.

3.       Ще остави мъжа сам да покаже колко струва думата му. Възможно е дамата на вашето сърце да ви постави тестове, за да разбере доколко сте отговорен и сериозен спрямо чувствата си към нея. Внимавайте какво й обещавате, защото дори да не го показва, тя следи всяко ваше действие. Освен това, както споменахме по – горе, представителките на нежния пол са изключително интуитивни и ще усетят и най – ниската нотка съмнение в гласа ви.

4.       Докосването. Ако една жена се докосне уж случайно до вас по време на среща и това се повтори няколко пъти, този жест може да ви подскаже, че тя има интерес към вас. Сякаш невидима сила ви сближава. По този начин действа привличането в буквалния му смисъл.

5.       Жената е търпелива. Дори силно да ви иска, мъдрата жена знае, че търпението е ключът към успеха. Когато давате нужното време в началото на една връзка, това е изключително важен момент, тъй като и двамата участници имат възможността да оценят човека отсреща. Да забележат неговите ключови качества и същевременно да преценят доколко те съвпадат с техните собствени.

Като заключение бихме казали, че все пак няма правилен път, по който да се върви в една връзка. В началото всичко е до напасване на характери и адаптиране към личността на човека отсреща. Срещите в началото са времето, в което може да прецените дали реално ви е приятно с този човек. Отпуснете се и наблюдавайте реакциите както вашите лични, така и тези на бъдещият ви партньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Как да влезем във форма за лятото без спорт и строги диети?

Нека цъфти: Защо не трябва да късате люляка?

Нумерологичен хороскоп за месец МАЙ

Не само за храна: Как да почистите канализацията с кетчуп?

Тези 4 зодии често са склонни към извънбрачни връзки

Тези 4 зодии правят връзките си "храм на доверието"

Какво трябва да направим, когато някой се отнася зле с нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com