Нямате какво да облечете, но гардеробът ви е пълен? Ето го решението!

7056
Нямате какво да облечете, но гардеробът ви е пълен? Ето го решението!
Снимка: iStock/Guliver

Според различни проучвания, жените обикновено носят не повече от 30% от дрехите си. За да се промени това е важно да се изгради функционален гардероб. Това е систематичен процес, изискващ планиране. Жените са склонни към импулсивни покупки и трупване на вещи. Заради това на пръв поглед изглежда, че разполагате с голям избор от дрехи, а всъщност няма как да ги комбинирате. Или въобще не са подходящи за вас.

Спрете с безсмисленото пазаруване. Купувайте само това, от което наистина се нуждаете. Махнете от гардероба онова, което не носите, и прибавете вечно актуални модели.

Не прибягвайте към покупка, ако не знаете с какво може да носите съответната дреха. Или пък къде би било подходящо да отидете с нея. Често онова, което купувате импулсивно, остава забравено на дъното на гардероба.

Ако сте останали без омекотител, заместете го с това и резултатът ще ви изненада

Въпреки че някои домакини смятат, че използването на омекотител не е задължително, този препарат има много предимства. Той не само при...

Дрехите, които да носим през лятото, така че да сме стилни, но и предпазени от горещините

Не се изкушавайте от разпродажбите. Често има причини, поради които дадени модели са на разпродажба. Най-добрите модели обикновено изобщо не стигат до разпродажба.

Няма смисъл да купувате едно и също. Трябва да знаете в какво се чувствате добре и какво ви отива. Но все пак ако винаги купувате еднообразни модели, така и ще изглеждате.

Имайте предвид, че не е задължително да имате много дрехи. Даже и препълнените шкафове са в състояние да ни накарат да се чувстваме така, като че ли няма какво да облечем. Ако разполагате с твърде много дрехи, всъщност може да загубите представа какво точно имате.

Лекарството, което опитните домакини слагат в пералнята и дрехите им са без нито едно петно

На малцина е известно, че едно лекарство, което всеки от нас има в семейната аптечка, отлично премахва петната от дрехите. Ето какво с...

Струва ли ви се добра идея да имате куп модерни находки в гардероба си? А знаете ли, че от тях всъщност ще ви бъде трудно да си създавате тоалети. Хубаво е да разполагате с неутрални модели. Идеалното облекло изисква баланс между семпли елементи и по-характерни такива.

В никакъв случай недейте да пренебрегвате промяната на фигурата. Килограмите могат да се движат нагоре и с тях се мени и номерът, който носим. В такъв случай няма как дрехите в гардероба да си останат същите, ако искаме да изглеждаме добре.

Запомнете още нещо важно - покупките ви трябва да са подходящи именно за вас. Случвало ли ви се е на манекена в магазина да видите неустоими дрехи и да ги купите? Но вкъщи осъзнавате, че няма да я носите. Може да се окаже, че фигурата ви не е подходяща точно за този модел. Или роклята да кажем изглежда добре, само ако си сложите и високи обувки. А вие не носите такива…

Така че – обмисляйте добре покупките си. Ако го правите, няма да стигнете до неприятния момент, в който гардеробът е претъпкан, а вие всъщност нямате какво да облечете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com