НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 16-22 ноември

6530
НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 16-22 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Всяка седмица ни готви нови и нови изненади, в които животът ни винаги става по-хубав, цветен и щастлив. Тази седмица не прави изключение и ще зарадва много тези 3 зодии, които нищо не подозират:

ОВЕН

Фаталните жени са от тези зодии

През цялата история на човечеството, жените са вдъхновявали силния пол не само за подвизи, но и за необмислените действия - войни, скан...

Тази седмица започва много натоварено за вас – работни задачи, сиво ежедневие и изобщо нищо, което да подскаже, че ще завърши невероятно щастливо за вас и вашата половинка. В любовта винаги има изненади, които най-малко очакваме, но се случват точно тогава, когато трябва. Обвързаните Овните ще направят голяма крачка в любовния си живот, много зависи от това на какъв етап от връзката си се намират. Или ще получат покана за съвместно съжителство с партньора си или незабравимо предложение за брак! Каквото и да е, ще е нещо много вълнуващо, което няма да остави Овните да спят спокойно, без да се вълнуват и да са на седмото небе от щастие. Необвързаните Овни пък ще срещнат нов човек в живота си, който ще им даде лъч светлина, че истинската любов все още съществува.

РАК

Раците имат една много хубава седмица още от първия ден. Това ги кара да се чувстват пълни с енергия и да имат сили за нови и нови подвизи. Нищо не предвещава това, което ще се случи през уикенда и ще ги изпълни с най-голямото щастие, което някога са изпитвали. През уикенда Раците ще научат, че ще стават родители! Ще си имат бебе, каква по-хубава и голяма новина от това? Раците не бива да се тревожат дали са готови или не на тази стъпка, защото истината е, че това идва точно в правилния момент в живота им.

СКОРПИОН

Най-късметлийските зодии през ноември

Това са зодиите, които ще се радват на много щастливи мигове през следващия месец. Дева Девите ще „уцелят кьоравото”през...

Скорпионите има много за какво да бъдат щастливи през тази седмица. Ще получават малки жестове и изненади от любими хора. Ще имат много интересно кратко пътуване и в работата си ще имат похвали, които са напълно заслужени. Но не това е голямата новина, която ще ги направи много щастливи до края на седмицата. Ще научат, че бивша тяхна любов иска отново да се върне в живота им като съжалява за всичко, което се е случило преди. Скорпионите ще имат емоционална любовна среща и от тях зависи какво решение ще вземат. Все пак няма нищо случайно в този живот и може би трябва да дадете шанс на тази връзка да се развие така, както е трябвало още от самото начало.

РИБИ

Рибите ще се похвалят с много интересна новина още в средата на седмица. Преди това обаче ги очакват малки неприятности в отношенията с близък приятел. За щастие това бързо ще отмине, но все пак ще остави горчив вкус и спомен. Въпреки това нещо много по-вълнуващо ще им се случи, така че бързо ще забравят за неприятната случка. Рибите ще научат, че ги повишават на работното място, защото се справят отлично с всичко, което им възложи да направят. Хубавото е, че това ще има и дълго чакано финансово отражение, от което Рибите се нуждаят много в момента. Бъдете щастливи, това е напълно заслужена крачка във вашата професия!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com