Ново Lambo, Pagani, BMW. Де да бяха истински!

35599
Ново Lambo, Pagani, BMW. Де да бяха истински!

Само аз ли си мисля, че между славното минало и настояще на Lamborghini има сериозна дупка? В момента от Санта Агата излизат невероятни спортни автомобили с централно разположен двигател и натъпкани с екзотични материали. Нищо лошо, напротив. Но, когато Феручо Ламборгини създава компанията, неговото желание е да прави автомобили, които са по-приложими и надеждни в ежедневието. И най-вече – да са по-практични от Ferrari-то, което си купува и което мрази. И което толкова често се чупи. Следва редица славни V12 GT автомобили с предноразположен двигател, започвайки от 350 GT.

 

Series 4 Coupe Concept: Поредният баварски красавец

Макар и обозначен като Concept, това реално е предсерийна версия на Series 4 Coupe. „Концепцията” ще видим след по-малко от...

Ferrari се ориентира и предлага евтината (на фона на останалата част от гамата си) California, докато Lamborghini продължават да държат фокуса върху супер спортните модели.

Алекс Имнадзе обаче има друг поглед върху бъдещето, съобщава autoevolution.com. Дизайнерът представя своята визия за бъдещ GT автомобил, който е с дълга предница и е създаден в духа на модела 350 – добри пропорции, интересни огледала, атрактивен дизайн.

 

На хартия Huayra е величествена. Накичена е с всевъзможни аеродинамични елементи, а интериорът е като на космически кораб. Двойно турбинираният AMG със 700 к.с. е невероятен, но сякаш Huayra не е толкова пленяваща въображението, колкото Zonda.

 

Адски 1500 к.с. от новия Venom

Обикновено, когато един производител представя версия за нова моделна година, или дори фейслифт, ако сред новостите се открояват подобр...

Може би проблемът е в единия панел в повече. Италианският студент Алдо Мариа Сика вижда решаването на този проблем така – Huayra Roadster. Неговите рендъри изглеждат много добре, но вероятно и г-н Пагани мисли в същата посока. Дано да е по-скоро.

 

BMW 4 Series Coupe се появи преди седмица, а вече се говори за М4. И това ще е автомобил, който със сигурност ще се появи. Въпросът е кога. Може би не точно във варианта на Wildspeed и Bimmersport (който виждате), но вероятно доста близо до него. Предната броня и задният спойлер са вариация на тези в 1М и М6.

Вероятно ще трябва да изчакаме до средата на 2014 г., когато се очаква дебютът на М4. Преди него ще видим М3, като се очаква това да стане в края на 2013 г., най-късно началото на 2014 г.

Четете още автомобилни новини на rs-auto.bg

Италиански фонд купи 37,5% от Aston Martin

Не беше отдавна времето, когато говорителите на Aston Martin твърдяха, че компанията „не се продава”. Е, вече 37,5% от Asto...

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com