Новолунието през юли ще бъде истинско предизвикателство за тези зодии

10146
Новолунието през юли ще бъде истинско предизвикателство за тези зодии
Снимка: Pexels

Когато светът започне да се отваря отново, може да изглежда така, сякаш колективът се приспособява към нова норма - нови здравни протоколи, нови начини за социализация и за някои от нас изцяло нов поглед към живота. Можем да оприличим този дух с енергията на новолунието, която според астрологията вдъхновява преобразуваща промяна и ни помага да се приспособим към непрекъснато променящите се води на живота. По-точно, новолунието през юли 2021 г. ще започне на 9 юли и ще влезе в ултра-чувствителния и интуитивен знак на Рака.

Енергията на Рака ни помага да погледнем на това как даваме приоритет на домашния си живот и да се грижим за най-дълбокото си аз. Ако сте един от зодиакалните знаци, най-засегнати от новолунието през юли, ще бъдете предизвикани да прегледате приоритетите си.

3-те зодии, които ще бъдат най-спокойни по време на новолунието през Юли

Със сигурност жизнеността на лятото ще се увеличи по време на новолунието през юли 2021 г., което пристига на 9 юли, когато влиза в гри...

Телец

Обикновено сте първият, който се отдава на лукс, Телец, и това новолуние ще засили чувството ви за лична грижа. Тази лунна фаза, обаче, често води до необходима и неудобна промяна, която не е нещо, което вашият фиксиран, земен знак не иска да чува. Енергията се засилва допълнително, тъй като вашата управляваща планета Венера ще изправи квадрат на Уран. Този аспект може да донесе изненади на вратата ви, но от вас зависи как да се покажете и да отговорите.

Рак

Тази лунна фаза е идеалното време да бъдете малко егоистични с времето си и да се отдадете на качествена грижа за себе си. Въпреки че това може да изглежда като преместване от страна на възпитаващия Рак, добре е да ограничите достъпа на другите до вас по време на новолунието, особено ако използвате това време, за да проявите нова възможност или цел. Не забравяйте, че грижата за себе си е нещо повече от маски за лице и пълнене на вани със соли - това включва и водене на неудобни разговори със себе си, като поправяне на недостатъците и пренаписване на негативни саморазговори.

Зодиите, които ще се радват на спокойствие по време на НОВОЛУНИЕТО през юни

Сезонът на затъмненията скоро ще приключи, което означава, че можем да очакваме по-спокойни месеци напред - но не се вълнувайте твърде ...

Козирог

Юлското новолуние може да ви послужи като огромно събуждане, Козирог! Може да бъдете предизвикани да изберете себе си пред нуждите на другите, особено на работното място - което може да бъде трудно, като се има предвид вашата привързаност към кариерата и творческите ви занимания. Но поставянето ви на първо място едва ли е нещо, с което може да сгрешите. Въпреки това енергията на новолунието има тенденция да приветства промяната, която нарушава рутината ви и може да ви накара да се почувствате застрашени. Бъдете отворени за промени отвреме на време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

86-годишен японец се ожени за първата си любов 60 години след раздялата (ВИДЕО)

Гениалността предавали ли се по наследство?

Как се пише: претекст или предтекст?

Изхвърлете това на Велики четвъртък, за да ви върви през цялата година

Направете това на Велики четвъртък за щастие и късмет

Традиция за Великден 2024

Знаете ли как се плете кръгъл козунак?

Защо се боядисват яйцата в четвъртък преди Великден?

Боядисване на яйца 2024 – пълно ръководство от А-Я

Защо задължително се яде агнешко месо за Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com