Очите издават каква си в леглото

10719
Очите издават каква си в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Да, очите са прозорци към душата! Интересното е, че техният цвят може да разкрие и много за характера ни, включително за това какви сме в леглото и от какъв партньор имаме нужда.

Черни очи

Хората с тъмни очи са лидери по природа. Те са с бърз и пъргав ум, който им помага лесно да излизат от напрегнати ситуации. Черните очи, които всъщност са много тъмно кафяви са рядко срещани и затова се смятат за потайни и мистериозни. Ако имате такива очи ви трябва и такъв партньор – загадъчен и енигматичен. Тези хора мразят еднообразието в леглото и някой обикновен мъж няма да ги задоволи.

2-те зодии, които са луди по секса за една нощ

Ceкcът зa eднa нoщ e тaбу зa някoи и зaбaвлeниe зa други. Има две зoдии, които имaт cилнo изрaзeнa ceкcуaлнocт и ca cклoнни дa eкcпeрим...

Кафяви очи

Проучвания сочат, че хората се доверяват по-лесно на хора с кафяви очи. В леглото и в живота си тези хора са спонтанни и различни. Трудно могат да бъдат забравени, защото оставят траен отпечатък в душите на своите партньори. Те са креативни и много чувствени, обичат да доставят удоволствие и да правят изненади. В любовта са всеотдайни и верни. Нуждаят се от партньор, който е също толкова всеотдаен, както в леглото така и извън него.

Сини очи

Хората със сини очи имат изумителна вътрешна сила и са много амбициозни в живота. В леглото са истински вълшебници, които омайват мъжете с лекота. Не са сред най-големите авантюристи в секса, но не обичат и монотонността. Нуждаят се от чувствителен партньор, който е широкоскроен.

Пъстри очи

Вижте къде по света са най-зле в секса

Гeрмaнcкитe мъжe бяхa oпрeдeлeни зa нaй-лoшитe любoвници в cвeтa, пoбeждaвaйки c мaлкo бритaнцитe. Прoучвaнe cрeд 15 000 жeни в cвeтa ...

Хората  с тези очи притежават точните количества елегантност и чувственост. Те познават добре душата си и са леко затворени, но това не означава, че са скучни в леглото, просто им трябва време да се отпуснат. Имат нужда от партньор, който е нежен и може да вдъхва увереност.

Сиви очи

Хората със сиви очи са състрадателни и приемат сериозно проблемите на другите. Тези очи се срещат рядко, а техните притежатели са потайни и прикрити. В леглото са малко резервирани първоначално, затова се нуждаят от креативен партньор.

Зелени очи

Хората със зелени очи имат силна воля. Те са лидери, но в същото време са мили и чувствителни. В леглото са много креативни и доста секси. Не се притесняват и обичат страстния и бурен секс. Съчетават перфектната комбинация от любов, страст, разум и чувства. Партньорът им трябва да е много миловиден, но истински звяр в леглото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com