От какво имате нужда в любовта според зодията

3905
От какво имате нужда в любовта според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Имате ли нужда от партньор, с когото да сте едно цяло? Или предпочитате да запазите личното си пространство в романтичните си връзки? Зодията ви издава от какво имате нужда в любовта:

Овен: Непобедима любов

Рогатите зодии имат нужда да се наслаждават на вътрешната си сила. Овните инстинктивно търсят партньор, който да цени именно това тяхно качество и да се доверява на преценката им. Той обаче трябва също да е силен и самоуверен, за да ги приземява.

Телец: Обгръщаща любов

Родените под знака Телец обичат да бъдат ухажвани и обсипвани с внимание от учтиви и внимателни личности. Затова имат нужда от търпелив партньор, чиято любов ги обгръща.

Близнаци: Екстремна любов

Тази зодия не си пада по монотонните отношения. Близнаците трудно достигат ниво на пълна взаимност и предпочитат връзки, в които има напрежение, забавления и приключения. Ако изпитват отегчение, любовта им няма да трае дълго.

Рак: Неподправена любов

За разлика от Близнаците представителите на зодия Рак обичат да обичат и да бъдат обичани. Така се чувстват живи. Партньорът им не само трябва да приеме това, но и активно да споделя ежедневието си с тях.

Лъв: Драматична любов

Лъвът остава горд предводител и в любовта. Особено жените от тази зодия държат да се чувстват като кралици във връзката си. Но мекушавите поданици никак не са им забавни. Партньорът на Лъва трябва да бъде поне толкова силен, колкото е и обектът на желанията му.

Дева: Чиста любов

Представителите на зодия Дева искат любов, която няма нужда от доказване с големи дела и думи. Стига им един приятен разговор или нежна целувка, за да се чувстват обичани.

Везни: Хармонична любов

И в любовта Везните търсят стабилност. Хубаво е партньорът им да им помага да постигат равновесие. Везните имат нужда от много контакти, внимание и хармония.

Скорпион: Страстна любов

Любовта на Скорпиона е бушуваща стихия. Който някога се е докоснал до този огън, няма да го забрави. Просто няма друга зодия, която да се раздава за връзката си с такава страст.

Стрелец: Свободна любов

Тази зодия е родена, за да лети. Затова не е добре Стрелецът да има партньор, който го приземява. Колкото по-нависоко го засилвате, толкова повече ще се издига в живота и във връзката ви.

Козирог: Закриляща любов

Дълбоко в себе си Козирогът жадува за силно рамо, за закрилник, който винаги е до него. Само тогава тази иначе доста саможива зодия може да се чувства сигурна във връзката си. Ако срещне такава любов, Козирогът няма никога да се откаже от нея.

Водолей: Себелюбов

Представителите на зодия Водолей се чувстват най-добре в среда, която им позволява да обичат себе си. Въздушният знак не би се пречупил в името на връзката си. Той има нужда от човек, който го обича такъв, какъвто е. Така му е по-лесно да обича себе си.

Риби: Приказна любов

Рибите с удоволствие плуват в мечтите си. А каква по-добра тема на техните фантазии от любовта? Зодия Риби има нужда от свой съмишленик-мечтател, който обаче да умее и деликатно да я връща в реалността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...