Петъчен хороскоп

8407
Петъчен хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще трябва да „работите“ за другите. Не си мислете, че по този начин ще пренебрегнете себе си – напротив. Действията ви ще бъдат високо оценени. В бъдеще ви чака сериозна отплата за доброто направено днес.

Телец

Днес ще ви се наложи да признаете, че никой – дори и вие не сте идеални. Ще трябва да направите това откритие в присъствието на други, но до тази ситуация вие самите сте довели нещата. За да има максимално възпитателен ефект от вас ще се очаква сами да стигнете до признанието, без  да бъдете подтиквани от други.

Хороскопът за неделя

Овен Днес някой ще се опита да ви дава акъл. Лошото е, че ще е човек, когото цените. Не реагирайте остро и се замислете. Не сте длъжни...

Близнаци

Днес ще ви се иска да направите много неща или дори само едно, но така, че да се получи по ваш вкус. Звездите, обаче имат друго виждане за нещата. Не се разстройвайте ако постигнете желаното точно днес. Опитът от днешния ден, обаче, ще бъде безценен.

Рак

Днес ако може се заровете в работа, съобщете предварително, че имате важни служебни задачи. Целта е да избягвате максимално контакт с членовете на семейството. Назрял е проблем, чието обсъждане може да се превърне в грандиозен скандал. Не че трябва да избягвате обсъждането му, просто днес не е денят за това.

Лъв

Как да сбъднем желанието си според зодията

Всяка една от 12-те зодии се подчинява на определена стихия – огън, вода, въздух и земя и така зодиите се разпределят като огнени...

Днес не вярвайте на нищо, което чуете, дори и видите. Всяка получена информация, проверявайте поне два пъти при два различни и противоположни по възгледи източници. Освен това имайте предвид, че събитията може да се променят всеки момент. Пазете се от измамници.

Дева

Днес е добре да се приземите. Ако получавате намеци относно самочувствието ви, не нападайте човека – той го прави с добри намерения, тъй като арогантното поведение вреди преди всичко на вас самите.

Везни

Днес сте от тези късметлии, които може да я карат по-леко.  На никой няма да му направи впечатление ако закъснеете за работа или обедната ви почивка продължи по-дълго от обикновено. По същата логика по-ранното тръгване от офиса също няма да има фатални последици.

Научи какво пише в хороскопа ти за днес

Овен Днес пазете нервите и организма си. Не се претоварвайте физически и психически. Ако имате час при зъболекар, най-добре го отлож...

Скорпион

Днес денят предполага да не си губите времето с празни приказки и обсъждане на незначителни неща с колегите в обедната почивка.  За добро или зло денят е предназначен за работа. Положените усилия ще направят необходимото впечатление на когото трябва, не положените – също.

Стрелец

Днес ви очаква един нелек, но приятен ден. Работата ще бъде толкова много, че няма да имате  и секунда, в която да се оплачете от тежестта на задълженията си. Пазете парите си, не рискувайте във финансово отношение.

Козирог

Хороскопът за днес

Овен Днес ще се чувствате заплашени и изгубени. Сериозен и реален повод за това, обаче няма да имате. Всичко идва от главата ви и имен...

Днес ще трябва да положите усилия, за да покажете повече хладнокръвие и спокойствие. Дори ако отвътре „горите“ външно не бива да го показвате. Избликът на емоции ще е изключително вреден за реномето ви и не само. Докажете, че може да сте и хладнокръвни.

Водолей

Днес ще се случва точно това, което желаете. Ваши стари мечти ще имат своя шанс за осъществяване.  Нещата ще се случат толкова лесно и безпрепятствено, че ще ви стане малко тъжно от липсата на емоция по постигането на целта.

Риби

Днес може да си позволите да не сте толкова активни, колкото сте обикновено. Вложили сте достатъчно усилия през изминалия период и имате право на почивка и възстановяване на силите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com