Победа над вируса и рака - какво вещаят астролозите за 2022 г.

12708
Победа над вируса и рака - какво вещаят астролозите за 2022 г.
Снимка: iStock

Здравето е най-голямото богатство, без него е трудно да живеете дълъг и щастлив живот, след като сте реализирали настоящите и най-смелите си планове. Темата за поддържането на жизнено състояние е по-актуална от всякога, особено във връзка с пандемията, когато цялото човечество с нетърпение очаква нейния край.

Астролози вече споделят своите прогнози за това как ще функционира медицината през новата година и какви болести ще победи човечеството до 2024 г. Те също дават препоръки за опазване на здравето през следващата година.

Слънчевото затъмнение на 4 декември: Какво да направим, за да избегнем кризи

Новолунието през декември ще настъпи в събота, 4 декември, и ще бъде съпровождано от пълно слънчево затъмнение. Луната ще се намира в з...

Фармакологията, лечението и телемедицината са основните теми на 2022 г. Увеличаването на интереса към тези области според астролозите се дължи на местоположението на небесните тела.

Юпитер ще бъде в съвпад с Нептун в знака на Риби, такъв съюз на планетите ще продължи до средата на май 2022 г., след което Юпитер ще се премести в съзвездието Овен, а след това през есента ще се върне на предишното си местоположение – в Риби - и ще остане там до края на годината.

Астролози отбелязат, че подобна комбинация не е много приятна: Нептун е отговорен за болести, включително вирусни, пандемии и епидемии, и в съюз с Юпитер ще повлияе на вероятната поява на нова вълна от инфекции или друго заболяване. Въпреки това, астрологичният прочит е, че подобно подравняване на небесните тела ще допринесе за намирането на източника на COVID-19, както и за начина да се отървем от него под формата на ефективно лекарство, което ще позволи на човечеството най-накрая да диша свободно.

Астролозите също прогнозират и, че до края на 2024 г. човечеството ще намери панацея за три болести: диабет, вирусно заболяване и рак.

И още предвиждания на база звезди: Телемедицината все повече ще прониква в живота ни. Привържениците на традиционните методи на лечение ще бъдат враждебни към този обрат на събитията, но също така ще има много, които ще считат дистанционната медицина за панацея: това са жители на отдалечени населени места, които нямат възможност да получават съвети лице в лице от компетентен специалист. Свързването със специалист, за да може той да ви диагностицира и да предпише лечение, вече няма да е екзотика.

Финансова карма: какво вещае лунното затъмнение на 19 ноември

От 19 ноември 2021 година оста на кармичните възли, които отговарят за посоката на съдбата на всеки човек, сменя знаците. Сега в близки...

Не забравяйте за здравословния начин на живот и правилното хранене. Билките и всичко, което се произвежда на тяхна основа, ще бъде на върха на популярността. Но те ще бъдат полезни само ако се спазват правилата за тяхното събиране: концентрацията на необходимите елементи зависи от местоположението на небесните тела и в този случай те могат да се превърнат в спасителен инструмент дори в привидно безнадеждни ситуации.

През следващата годи трябва да се обърне специално внимание особено на ендокринната система. И още съвети на база астрология:

1. В началото на годината предпазливостта няма да навреди при движение: в Северното полукълбо има висок риск от падане поради заледяване.

2. В средата на годината внимавайте със сърдечносъдовата система и сърцето.

3. Краят на годината е опасен за пикочно-половата система и гръбначния стълб.

Танцът на планетите ще промени живота на мнозина през 2022 г

Парадът на петте планети в Слънчевата система - Сатурн, Марс, Юпитер, Меркурий, Венера, както и на Луната - е основното събитие на пред...

Като цяло астролози очакват нови научни открития през 2022 г., особено във фармакологията, борбата с болестите ще продължи, а благодарение на телемедицината лекарите ще могат да спасяват повече хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com