„Под прикритие” оцеля! Чакаме още 12 епизода

41417
„Под прикритие” оцеля! Чакаме още 12 епизода
Снощи се излъчи последният епизот от сезон 3 на хитовия сериал, който само отвори вратата за следващите 12 епизода.

Без съмнение „Под прикритие” доказа, че българските продуценти, сценаристи, артисти, кино- и телевизионни продукции са на световно ниво. Не си спомням друг телевизионен проект да е предизвиквал подобен интерес от времето, когато бате Серго раздаваше правосъдие на лошите (тогава фашисти) с шмайзер в ръка, подкрепян от верния Митко Бомбата.

Но „Под прикритие” е нещо много повече. Истинска мащабна продукция, която освен друго, е особено добър пример за отличен рекламен продукт (вярно, много груб на места, но успешен).

Куката готви телевизионно предаване

Тази неделя ще се излъчи последният епизод на третия сезон на „Под прикритие”. Но Куката ще „възкръсне” в телев...

Феновете на сериала си отдъхнаха. Четвърти сезон ще има. Не беше нужно програмният директор на БНТ Севда Шешманова да го потвърждава. Но все пак тя го направи, като каза, че трябва да очакваме още 12 епизода.

За съжаление моят филмов вкус не може да се примири със слабичкия финал. Остана прекалено отворен, с 1-2 изстрела и малко загадки. Иво Андонов май умря. Но въобще не съм сигурен, тъй като репликата „Карайте го в болницата” ме кара да мисля, че мафиотът ще се окаже издръжлив. Двата изстрела в гората при преследването между Джаро и Шмекера също не се разбра откъде дойдоха. След като Джаро получи от Андонов пистолет с един патрон, а Шмекера – насърчителното „Твой е” от Куката. В крайна сметка логиката трябва да надделее и Джаро би трябвало да умре. Просто няма да има какво да прави в следващия сезон. Полицията има неоспорими доказателства, че той е убиец на журналистката. Това ме кара да мисля, че едва ли ще ни занимават с него в следващия сезон, тъй като ще трябва да го съдят. Но аз не съм сценарист, а само зрител.

Ролята на Марто също е под въпрос. Разкриха го, знае се, че е полицай. Ако не е умрял – би трябвало да мине на „тъмната страна” и да застане до Куката, за да има завръзка. А любимецът на всички логично трябва да поеме бизнеса. Иначе какво значеха думите на Иво: „Трябва да се погрижиш...”? За бизнеса или за дъщерята на Джаро? Тя е единственият нов персонаж, който влезе с дълги и стройни крака, което аз силно одобрявам.

Каквото и да измислят сценаристите (а те доказаха, че го могат) – вече започна чакането за следващия сезон. Очаква се той да излезе на международния пазар. Първите сезони вече бяха продадени в редица държави.

"Под прикритие" без четвърти сезон?

Четвъртият сезон на "Под прикритие" е под въпрос. Говори се, че във финалната серия на третата част от крими сагата е заснето брутал...

Лично аз съм в очакване, защото ми писна да гледам Брус Уилис как не ще да умре (да не говорим, че в поредното издание се пръква мнооого голям негов син, незнайно откъде). А темата с вампири и вещиците толкова се обезцени, че дори и последният „Здрач” е абсолютен провал, който ще му донесе всички „малинки” тази година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно