Пожелания за рожден ден на дъщеря

199321
Пожелания за рожден ден на дъщеря
Снимка: iStock

Всяка майка иска да пожелае най-доброто за рождения ден на своята дъщеря, но често думите сякаш не стигат да опишем своите емоции. Изберете от нашите оригинални пожелания за рожден ден, за да честитите празника на своята дъщеря по запомнящ се начин.

🧁Най-добрите пожелания за рожден ден на дъщеря🧁

1. Честит рожден ден, моя звезда, мое сладко момиче! Дъще, денят, в който се появи в живота ми, ще остане завинаги в паметта ми като най-големия празник. Скъпа моя, днес ти желая сбъдване на всичките ти мечти. Нека твоята упоритост и постоянство винаги те водят към победа, до върха на успеха. И помни, че аз винаги ще те подкрепям. Знай, че съм щастлива да бъда твоя майка, знай, че те обичам безкрайно. Радост моя, бъди здрава, красива, обичана и безкрайно щастлива!

Пожелания за рожден ден на жена

2. Скъпа моя дъще, поздравявам те за рождения ти ден! Желая ти сбъдване на всички твои желания, нека ангелите винаги да те пазят, да бдят над теб и да те пазят от всяко зло. Нека в живота ти има само радост, топлина и любов. Нека очите ти винаги блестят от щастие, а усмивката да не слиза от лицето ти!

3. Днес моята прекрасна дъщеря има рожден ден. Искам да й пожелая само светли дни. Нека никога да не познаеш тъгата и всичките ти мечти да се сбъднат. 

4. Мила дъще, ти си моят най-красив подарък. Гордея се с теб и се радвам на всеки твой успех. Пожелавам ти по пътя на живота да срещаш само щастие, радост и просперитет. Нека слънцето винаги грее над теб, нека пътят ти да е осеян с цвят, а около теб да има само любов и доброта. Честит рожден ден, дъще!

5. Няма да забравя този ден, в който ти си родена. Обичам те безумно, мила дъще. Ти си моят светъл ангел. Бъди здрава и обичана. Пожелавам ти искра на щастието винаги да блести в очите ти. Честит роджен ден, мила дъще.

6. Желая ти най-красивото и най-доброто, мила дъще: бъди винаги щастлива, пазена от ангелска ръка! И помни, че много те обичам!

Пожелания за рожден ден на дъщеря

7. Мило мое момиче, като майка мога само да ти пожелая благополучие, здраве и щастие. Като жена мога да ти пожелая мъдрост, търпение и сила. Като приятел ти пожелавам винаги да следваш сърцето си, то ще ти покаже пътя към мечтите ти. Обичам те безкрайно и всеки мой дъх е удар на сърцето ми е изпълнен с любов към теб! Честит рожден ден, дъще!

8. Честит рожден ден, скъпа моя дъще! Винаги посрещам този ден с усмивка на лицето. С усмивка искам да посрещаш и ти дните си. Пожелавам ти да обичаш и да бъдеш обичана, да следваш винаги сърцето си! То никога няма да те подведе!

9. Моята любима дъщеря! Преди много години на този прекрасен ден ти се появи на света! Това е най-голямо щастие за всички! Ти озари света с усмивката си и стопли моята душа! Пожелавам ти много щастие, истинска любов и много успехи! Върви смело през живота, мечтай, обичай, твори! Нека целият свят е в краката ти!

Още: Пожелания за рожден ден на съпруга

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com