Популярни бестселъри за красота, които ще ви спестят пари за козметика

2103
Популярни бестселъри за красота, които ще ви спестят пари за козметика

Съветите за красота могат да се считат за остарели и пренебрегвани, но очевидно има нещо вярно в тях. С правилното им прилагане можете да спестите значителна сума от покупката на козметика и да получите отлични резултати. Време е отново да си припомните за тези бестселъри за красота.

1. Витамини А и Е ще заменят скъпите козметични процедури

Витамините А и Е са в основата на сияещата кожа и гаранция за нейната красота и младост. Аптечните капсули, които са много евтини, съдържат всичко, от което има нужда всяка жена. Необходимо е да изпиете целия курс от полезни витамини и можете да забележите, че сухотата на кожата е изчезнала, лицето е гладко, няма признаци на умора. Някой отбелязва, че дори „пачия крак“ си тръгва. Капсулите могат да се слагат и вдомашни маски за коса. Всичко е просто, достъпно и възможно най-ефективно.

2. Балсам за устни

Кремът за напукани зърна е инструмент, който е в арсенала на всички кърмачки и тези, които вече са извън този период. Представеният продукт може да се прилага и като ефективен балсам за устни. Съставът му ще подхрани и омекоти кожата. През студения сезон това е истинска находка. След нанасянето на балсама, устните стават много меки, деликатни, дори леко уголемени и ефективно овлажнени.

3. Цинкова паста за акне

Борбата с пъпките е огромен проблем, който води до много неудобства на всяка възраст. Можете да опитате много продукти, или можете просто да си купите цинкова паста. Тя бързо ще изсуши пъпката, която се е появила, ще облекчи възпалението. Този инструмент е чудесна бюджетна находка, която определено трябва да е у дома. Важно е само да знаете, че с лекарството не бива да се прекалява, то има странични ефекти. Ако след 1-2 приложения обривът не изчезне, свържете се с дерматолог, козметолог.

4. Вазелинът е универсален продукт за всички времена

Само един малък буркан може да се превърне в мощен домашен помощник. Активните съставки на продукта могат да се прилагат като автобронзант и скраб, като овлажнител за устни и дори като помада за вежди. Този продукт ще укрепи миглите и може да се използва като добавка към маската за коса. Най -важното е да купите качествен вазелин и да го използвате правилно.

5. Алое

Този прекрасен продукт не може напълно да елиминира само няколко проблема. Разбира се, това са дълбоките бръчки и напредналата пигментация. Във всички останали аспекти алоето е ефективен и прекрасен асистент за красота. Той е част от подхранваща, овлажняваща козметика, успокоява изгарянията, облекчава дразненето и възпалението. Може да се прилага и като маска за лице.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...