Правилно ли съчетаваме червилото и сенките за очи

1337
Правилно ли съчетаваме червилото и сенките за очи
Снимка: pixabay

За много жени червилото е същността на женствеността. Противно на външния вид, това не е лесен за използване продукт. В кратко ръководство ще се опитаме да предложим как да го приложите и с какъв грим за очи да го комбинирате. Достатъчни ли са сенки за очи, палитра или черна очна линия?

Сенки за очи, палитра или може би само очната линия?

Самото червило много привлича вниманието на събеседника ни. Комбинирайки го с твърде силен грим на очите, получаваме много интензивен, дори преувеличен вид. По този начин скриваме природните качества, отвличайки вниманието от красотата си. Ето защо си струва да комбинирате този нюанс на устните с деликатен грим на очите.

Как да изберем правилното червило за нас

С безкрайната си палитра от червила, гланцове и нюанси, броячът на козметиката може да стане твърде завладяващ. В тази статия ще научит...

Дали ще са индивидуални сенки, палитра или сенки в пастел – няма особено значение. Най-важното е, че начинът на приложение е удобен за нас. Цветовете, които работят най-добре в такъв стайлинг, ще бъдат бежово и кафяво. В този случай нанасяме светъл, неутрален цвят върху целия клепач, който е нашата основа, например светъл нюанс на бежово. Поставете по-тъмен нюанс във външния ъгъл и го смесете. Това ще създаде ефирен облак от цвят. От своя страна вътрешният ъгъл може да бъде осветен с продукт с частици. В зависимост от нашите предпочитания можем просто да нанесем спирала или да нанесем кичури.

Подчертайте погледа си

Можем да опитаме да направим и линия на окото с черна очна линия. Това е много класически елемент на грима и ще добави стил към нашия стайлинг. Ако линията е тънка и деликатно удължена в котешко око, лесно може да се комбинира с червения цвят на устните. По този начин получаваме грим във френски стил. Ще бъде идеален както за вечерен, така и за ежедневен грим.

Перфектни устни - какви са те?

7 начина да разберем дали сме прекалили с грима

Повече от ясно е, че за да изглежда хубава, едва ли има жена, която да не използва грим. Той е основен компонент от женската красота. П...

Ако изберем червен нюанс на червилото за нашия стайлинг, си струва да си припомним няколко важни правила. Преди всичко е важно да нанесете основата под червилото, особено ако изберете матово покритие. Ще предпази устните от изсушаване, ще фиксира грима и ще изравни структурата на брадата. Благодарение на това червилото ще изглежда красиво.

Струва си да очертаете устните с прозрачна Lip Barrier. Неговата задача е да предпазва от проникване на пигмент извън начертаната зона. За да подчертаем допълнително устните, можем деликатно да ги очертаем с четка, върху която имаме малко количество коректор. По този начин получаваме силен контур. Не забравяйте да напудрите този продукт след нанасяне! В противен случай ще се залепи за пигмента на червилото.

Мат все още царува!

Вездесъщата постелка все още е на мода. Тук говорим както за финала на устните, така и за целия грим. Червеният цвят на червилото изглежда феноменално с безупречен, гладък и правилно матиран тен. За да постигнете такъв ефект, си струва да получите добре покриваща, дълготрайна основа. Total Cover, тоест фон дьо тен и коректор в едно, ще бъдат идеални за тази роля. Ще покрие всички несъвършенства и ще изравни тена на кожата. Също така си струва да нанесете прозрачна пудра по цялото лице. Ще запази грима и благодарение на това тенът ни ще остане матов за дълго време. И накрая, не забравяйте да напръскате Fixing Sprat върху лицето си. Той ще консолидира целия грим, ще намали прахообразния ефект и ще запази всички продукти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

3 май 2024 - какво не трябва да се прави на този ден, за да НЕ плачете 40 дни след това

Ходи ли се на гробища на Великден?

Разпети петък 2024 - какво НЕ трябва да се прави днес

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 3 май 2024

Таро хороскоп за 3 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com