Представителства на Harley-Davidson в битка на честта Top Custom в конкурса Battle of the Kings

3492
Представителства на Harley-Davidson в битка на честта Top Custom в конкурса Battle of the Kings

Дилърите на Harley-Davidson от цяла Европа ще се състезават за титлата top custom bike builder в конкурса за персонализиране на най-новото попълнение в гамата на Harley–Street 750.

Конкурсът Battle of the Kings, започва сега и продължава до месец юни 2015 и ще се проведе измежду оторизираните представителства в цяла Европа. Те ще се състезават в прилагане на уменията си за персонализация върху бялото платно на Street 750, най-новото попълнение в моделите на Harley-Davidson. Harley-Davidson Sofia също ще участва в конкурса и битката за титлата.

Harley-Davidson работи над електрически мотор

В съвременния свят все по-често иновациите се срещат с традициите. Преди дни Harley-Davidson разкри новия си световен проект LiveWire &...

Конкурсът ще се проведе в два етапа, като първият избранник на Custom King ще бъде определен в регионалното състезание за Южна и Източна Европа. Кулминацията на първия етап е състезанието измежду EMEA шампионите и представянето на престижната награда на събитието Wheels&Waves в Biarritz, Франция през юни 2015.

Новият Street 750 представлява идеалната начална точка за демонстрация на умения по персонализиране, тъй като това е мотоциклет, който вече прави силно впечатление сред младите мотористи.

"Моделът Street е идеален за персонализиране и много от собствениците вече са го направили, защото е перфектната основа за добавяне на лични елементи", казва Майк Джонстън, маркетинг директор на Harley-Davidson EMEA(Europe, Middle East and Africa).

Мото легендата Harley-Davidson идва в България

Българските ценители на класиката, вярата в свободния дух и усещането за независимост, ще имат щастието да посрещнат легендата Harley-D...

"С всички представителства на Harley-Davidson за региона, участващи в този конкурс, със сигулност ще имаме фантастични произведения на изкуството при персонализирането на мотоциклети.Във всяко представителство нашите опитни техници са безспорни "Крале" – хората, към които се обръщаме за персонализиране от всякакъв вид. Никоя друга марка няма такъв опит в персонализирането, такава мрежа от експерти и такава гама части и аксесоари, разработени специално за постигането на тази цел", казва Джонстън.

Създаден за да позволи индивидуално изразяване чрез лесно персонализиране, мотоциклетът Street 750 е най-новото попълнение към гамата Dark Custom в линията на Harley-Davidson. Базиран на новия v-twin двигател с водно охлаждане, това е най-пъргавият и лек модел на Harley-Davidson, достъпен, в същото време без компромис по отношение на характерните за бранда Harley индивидуалност, бунтарство и свобода. Dark Custom е тайното, съвременно лице на Harley-Davidson - минималистичен и с леко ретро излъчване. Мотоциклетите от серията Dark Custom са в черен мат и тъмна визия, винтидж препратки и достъпна цена, които привличат нови фенове към бранда.

Завърши работата по първите мотоциклети Street 750, които ще участват в конкурса. На първия етап ще има он-лайн гласуване на сайта на Dark Custom www.h-d.com/customkings, където можете да разгледате всички участници, за да бъдат избрани националните победители. Мотоциклетите победители и представителствата на Harley-Davidson, които стоят зад тяхната изработка, след това ще се състезават помежду си на най- влиятелните шоута в Европа, Wheels&Waves в Biarritz в периода 11-14 2015. Журито ще избере най-добрия Street custom от всички участници и ще го титулова с престижната Custom King титла на церемония през месец юни.

С много шум от мотори и рок жици се откри Мотосезон 2015

С рев на мотори, здрав рок звук, кепабчета и вятър, тази събота започна официално Мотосезон 2015. Организацията за пореден път е от мот...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com