Причини да имате бамбук в дома си

7537
Причини да имате бамбук в дома си
Снимка: mlopezdesign/Pixabay

Бамбукът е едно от красивите зелени растения, които сме щастливи да отглеждаме у дома. Освен че променяте облика на дома, бамбукът е символ на щастието и семейната хармония. Днес всеки се стреми към това и търси най-различни начини, за да осъществи мечтата си. Един от тях е Фън Шуй и енергията, която растенията дават според него.

Растението, към което обръщаме поглед днес, е щастливия бамбук, който е защитник на късмета, любовта и радостта в дома. За да осигурите положителна енергия в дома си, ви трябва точно това растение. В зависимост от това какъв брой от него ще сложите у дома, ще привлече различни благодетели.

Ако решите да си вземете две бамбукови стебла у дома, удвоявате късмета. Те са тясно свързани с любовта. Ако сте необвързани и търсите партньор, купете най-напред бамбука, а след това се пригответе за срещата с голямата любов.

Три бамбукови стебла у дома ще ви донесат трите най-важни неща – здраве и дълголетие, изобилие от пари и щастие. Това се казва вземи си три за щастие!

В случай че ви се прииска да обзаведете дома си с четири бамбукови стебла, по-добре променете решението си, защото според китайската нумерология, 4 не е хубаво число. Думата за числото 4 на китайски си прилича с тази за смърт, ето защо, по-добре сменете броя.

Пет бамбукови стебла от друга страна са страхотна идея. С тях ще тънете в разкош и изобилие. Освен това този брой стебла ще ви помогне да закрепите връзката със самите себе си на 5-те основни нива: физическо, емоционално, интуитивно, умствено, духовно.

Заложите ли на шест бамбукови стебла, ще имате късмет, защото думите на китайски звучат почти еднакво. Делата ви ще вървят и изобилието скоро ще се настани в живота ви.

Седем бамбукови стебла съответстват на крепкото здраве.

Осем бамбукови стебла ще ви донеса лично и професионално развитие. Те са чудесен лек срещу фертилност. Тук отново се прави асоциация със звученето на думите на китайски.

Девет или десет бамбукови стебла ще привлекат късмета и ще го накарат най-сетне да ви се усмихне, в случай че досега е пропускал това.

Двадесет и едно бамбукови стебла ако решите да отглеждате у дома, решението ви е страхотно. Може би сте получили такъв подарък? Още по-хубаво – имате доброжелател. Това число е символ на крепкото здраве и дълголетие, също привлича и парите. Скоро ще станете богати и ще си позволявате всичко, което желаете и за което сте мечтали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com