Приятни ритуали, които може да правите със своята половинка

5591
Приятни ритуали, които може да правите със своята половинка
Снимка: iStock

Едно от нещата, които правят щастливите двойки е да имат свои ритуали и традиции, които да спазват редовно. Те помагат за това връзката им да бъде здрава, да има динамика и да се чувстват добре заедно. В тази статия ще ви споделим за някои от тях. Съветваме ви ако не ги правите да започнете да обмисляте как това да се случи. 

Сутрешно гушкане

Имайте време всяка сутрин от поне 30 минути, в което да сте сгушени един в друг. Така ще започнете деня си с топла прегръдка и целувки, а защо не и с нещо повече. Превръщането на сутрешното гушкане в ритуал ще ви помогне да започнете деня си с усмивка и да оцените човека до себе си. Всяка сутрин. 

Ходете на кино 

Ходенето на кино е прекрасен начин да прекарате време с любимия човек. Така ще разтоварите от тежкия ден, който сте имали или ще запълните част от свободното си време през уикенда. Бонус е ако и двамата ходите на филми, които бихте харесали и те са добри, а не се окажат пълна боза. 

5 – минутен ритуал, който ще донесе ПАРИ и КЪСМЕТ в дома ви

Съществува един изключително мощен ритуал, който успява само за 5 минути да преобърне живота ви и при това в една много по-добра посока...

Разходки сред природата

Разходките сред природата са нещо чудесно, което задължително да правите като двойка. То е прекрасен начин да прекарате време заедно, да се насладите на красотата и чистия въздух, които ще ви заобикалят. Можете да го съчетаете с пикник. 

Вечери навън

Намираме задължително да откривате нови места заедно. Опитвайте нова разнообразна кухня според ресторантите в града ви и поне веднъж седмично излизайте на приятна вечеря заедно. 

Спортувайте заедно

Привлечете късмета в дома си с няколко ритуала със свещи

Знаем, че всичко се постига с много труд и постоянство, но не можем да отречем, че не ни е нужен и щипка късмет, който да побутва обсто...

Винаги е приятно когато спортувате заедно. Така дори единият да е мързелив, то другият ще го вкара бързо в правия път. Двойките, които спортуват заедно не само заздравят своите тела, но и своята връзка. 

Семейна вечер за нищоправене

Имайте една вечер в седмицата, която да е само за вас. Направете си голяма купа пуканки и гледайте любимите си филми и сериали, забавлявайте се заедно с някоя настолна игра или просто си лежете на дивана и говорете за бъдещето си заедно. 

Спа/масаж

Ходете периодично на спа процедури и/или масаж. Това е чудесен ритуал, който да си подарите веднъж месечно (поне). Ще ви помогне да релаксирате и да се чувствате добре, а това споделено преживяване е много интересно за двойки. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...