Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Признаци, че мъжът вече не ви обича според зодията

24 май 2021, 23:30 часа

Има няколко отличителни черти в поведението на мъжа, който вече е загубил интереса си към вас, но все още не е готов да си признае. Интуицията на жените рядко се проваля и ако има съмнения по този въпрос, струва си да разгледаме по-отблизо астрологията.

Овен

Астролозите говорят за Овена като за най-отворения и искрен знак. Такъв човек винаги казва всичко, което му е на ум, без да крие чувствата си. Това важи и за любовта.

Телец

Влюбеният Телец ще направи всичко, за да получи взаимност от жена. Ако изведнъж проявява по-малко грижи и внимание, е време за притеснение.

Близнаци

Мъжът Близнаци е известен със своя чар, ерудиция и способност да се справя с жените. Той събира тълпи от фенове и фаворити край себе си, но сърцето му винаги принадлежи на любимата му. Ако той започне често да закъснява за вечеря, спира да се обажда без причина и започна да изчезва през уикендите, има друга връзка.

Рак

Ракът пази тайните много добре, особено своите, така че никога няма да признае, че старите чувства вече ги няма. Ако мъжът Рак е престанал да ви се възхищава, да проявява грижи и да посяга към романтика, най-вероятно любовта му е приключила.

Лъв

Гордият Лъв обича вниманието, затова завладява жена отново и отново. Изправен пред криза, Лъвът няма да прекрати връзката, а ще се бори за нея.

Дева

Мъжът Дева едва ли успява да повярва, че чувствата му към любимата са започнали да изстиват. Той няма да го признае, докато не анализира и коригира грешките. Може да се колебае дълго, да се закача за дреболии, да претегли всички плюсове и минуси и след това пак няма да каже.

Везни

Мъжът Везни обича жените, но не обича проблемите, мечтае за любов, но не винаги се стреми към нея. Той е изтъкан от противоречия, така че самият той често не забелязва как губи интерес. Тук е важно да се опитате да го задържите и да се опитате да върнете всичко с общи усилия.

Скорпион

Той е внимателен, грижовен и учтив. Това ще продължи, докато огънят гори в сърцето му и той вярва, че жената е напълно негова. Веднага след като ситуацията се промени, отношението му ще се промени

Стрелец

Стрелецът е огнен знак, който обожава нови чувства и живи емоции. Но когато любовта отмине, Стрелец също си отива.

Козирог

Като земен знак Козирогът стои здраво на земята. Невъзможно е да бъде объркан и винаги има резервен план в случай на проблеми. Във връзка той е сдържан, замислен, понякога дори откъснат, но показва любовта си с действията си. Ако Козирогът изведнъж е започнал да се държи подозрително, това означава, че чувствата му са изстинали.

Водолей

Мъжът Водолей винаги е в търсене на нови емоции. Той обича романтиката и показва симпатиите си без колебание. Но когато любовта свърши, ще трябва да помислите как да спасите връзката си.

Риби

Риби с голяма трудност решава да признае загубата на интерес. За него е по-лесно да измисля оправдания, само и само да не казва горчивата истина.

 

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес