Признаци, че вече сте нещо повече от приятели

3610
Признаци, че вече сте нещо повече от приятели
Снимка: iStock/Guliver

Няма нищо по-хубаво от щастлива връзка, която първо е започнала като приятелство, но после се е развила в нещо повече. Но как да разберем, че даден приятел вече означава много повече за вас, както и вие за него?

Търсите се непрекъснато

Ако с даден човек не можете и ден, без да се чуете по телефона или да си пишете съобщения, то означавате много един за друг. Изпитвате желание да си споделяте снимки, интересни текстове и всичко, което ви вълнува, защото не сте безразлични.

Имате нужда от физически контакт

Усещате, че искате да прегърнете този специален приятел. Неволно го докосвате по рамото или пък по ръката, а също и той вас. Играе си с косата ви или се приближава да усети по-добре парфюма ви.

Разменяте си комплименти

Той не пести думи, за да ви опише колко страхотно изглеждате в роклята си. Забелязва новата ви прическа и всяка малка промяна във външния ви вид. И най-важното – одобрява я.

Споделяте си тайни и преживявания от ежедневието

С един мъж сте много повече от приятели, ако се чувствате достатъчно комфортно, за да разголите душата си пред него и той пред вас. Имате усещането, че можете да си говорите за абсолютно всичко – не ви е срам от малките ви недостатъци или от семейните тайни. Знаете, че можете да се доверите един на друг и да помолите за съвет.

Три неща да направим, за да спрем да мрънкаме за любовния си живот

Познавате ли хора, които постоянно се оплакват за проблемите в любовния си живот? Е, пратете им тази статия.  1. Задайте си въпро...

Споделяте общи вещи

Той ще ви наметне с якето си в дъждовния ден или ще ви даде пуловера си. Вие ще му направите нещо вкусно за хапване и ще забравите кутията си за храна в тях. Усещате как с времето все повече негови вещи могат да се намерят във вашия дом, а и ваши – при него.

Имате общи приятели

Чувствате се добре в компанията един на друг и с охота представяте другия пред свои приятели. В един момент дори не може да разграничите вашите от неговите приятели, защото всички излизате и се забавлявате заедно като голяма компания.

Изпитвате ревност

Има ли бъдеще връзката ви? Ето как да разберете

Този въпрос измъчва всяка жена, която не е сигурна в чувствата, които изпитва мъжът до нея. За да разберете дали връзката ви има бъдеще...

Хващате се, че започва да ви дразни, ако той обръща внимание на друго момиче. Той също показва ревност, ако вие сте по-близо до друг мъж.

Можете да разчитате един за друг за всичко

Знаете, че каквото и да се случи, винаги можете да му звъннете и той ще е на разположение. Ако е така, очевидно сте най-важният човек в неговия живот и отдавна не сте само приятели.

Гледате се по особен начин

Прави ви впечатление, че той ви гледа продължително в очите, когато си говорите. Очите му се изпълват със специален блясък, когато сте около него. Същото може и да се каже за вас. Усещате вълнение и потрепервате, когато той ви доближи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com