Прочисти дома си от негативната енергия с тези четири трика!

8521
Прочисти дома си от негативната енергия с тези четири трика!
Снимка: iStock/Guliver

Ако чувствате тежест, напрежение без конкретна  причина, апатия, дискомфорт, когато сте си у дома, значи трябва да направите едно основно почистване на жилището от … негативната енергия. Колкото и странно да звучи, тази енергия може да е останала от някой, който е гостувал преди време. Но може да е и заради стари и повредени предмети, които предизвикват хаос в жилището. Ето  4-те лесни стъпки да почистите отрицателната енергия от дома си.

Колкото може повече цветя в жилището

Символно значение на пролетните цветя

Какво символизира всяко цвете? Кои цветя представляват любов, надежда, изцеление, загуба и късмет? Вижте пълния списък на цветните знач...

Отличен естествен филтър за негативната енергия могат да бъдат растенията. Трябва във всяко помещение в жилището ви да има поне едно растение. Можете да си изберете сами видовете. Хубаво е да заложите на нецъфтящи растения, тъй като не са толкова капризни. Достатъчно е да спазвате предписанията на цветарите. Не съхранявайте изкуствените и изсъхнали цветя.  Те нямат енергия и няма да ви донесат нищо положително. Препоръчително е да отваряте по-често прозорците и да пропускате в стаите слънчевата светлина, която е другото натурално „почистващо средство“ на отрицателните енергии.

Ароматите също могат да са ви полезни.

Използвайте пръчици с аромат на бял градински чай, за да прогоните негативното от жилището си. Ароматните клечици за горене с бяла салвия ще ви заредят с уникално нежен аромат. С една клечка  обиколете всички стаи в жилището си. Продават се в редица био магазини, магазините за декорация или в онлайн магазин. Според запознати, уханието на бяла салвия съдейства за намаляване на тревожността, стреса, премахва депресията, вдъхва ни увереност, подобрява креативността и съня.

Сами си направете ароматен спрей

6 растения, които трябва да имаш в дома си според Фън Шуй

Не знаем дали сте пренесли някои от принципите на Фън Шуй у дома, но и да не сте, знаете, че стайните растения могат да направят всяка ...

Прекрасен аромат можете да си набавите и с помощта на някои етерични масла, а заедно с това и редица ще дойдат и положителни вибрации в дома. Маслото от роза, тамян, лавандула, пачули най-успешно пречистват негативната енергия. Сложете вода в бутилка с пулверизатор, прибавете няколко капки от любимото ви ароматно масло. След това напръскайте от сместа във всяка стая.

Черен турмалин

Черният турмалин е невероятен кристал, който има силата да премахва отрицателната енергия от жилището. Той е подходящ за по-емоционалните хора, които трудно преживяват събитията. Намерете в магазините черен турмалин и декорирайте дома си с него. Може да бъде пригоден и като аксесоар и го да носите със  себе си през деня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com