Професия според зодията

14839
Професия според зодията
Снимка: Pixabay.com

Представяме ви идеалната професия за всеки знак на зодиака:

Овен

Вашият енергиен заряд изглежда почти неизчерпаем: планетата Марс, която доминира във вашия знак, ви дава възможност да се ориентирате към различни области. За вас е важно да имате достатъчно пространство за маневриране: вие живеете зле в условията на подчинен, защото, нека си признаем, егото ви иска да превъзхожда. Често се стремите да заемате властови позиции. Перфектно ще се справяте като предприемач и фрийлансър или нещо в сферата на спорта!

Телец

Вашият зодиакален знак представлява силата и енергията на пролетта в пълната й сила. Решителни и уверени в позицията си, вие знаете как да получите това, което искате от живота: вие сте наистина упорити и способни да постигнете целите си. Обичате да инвестирате: перфектни сте в сферата на кетъринга или в естетиката. Венера, планетата на красотата и удоволствието, ви прави страхотен уелнес оператор. Като работник вие сте надежден и неуморен: добре е да залагат на вас.

Зодиите които са обречени на страдание през втората половина на август

Близнаци

Движени от динамична енергия, изразена от вашата водеща планета, Меркурий, по отношение на работата наистина обичате да се променяте и го правете често. Понякога главата ви е в облаците и се губите в хиляди ангажименти и проекти, но сте мил и дружелюбен колега. В областта на комуникацията давате всичко от себе си, перфектни сте като служител в търговско дружество, свързано може би с телефонни обаждания, но и като журналист си разбирате от работата.

Рак

За вас работата трябва да е перфектно съчетана със страст, любов и грижа. Вие сте много внимателни към детайлите, прецизни в това, което правите: важна е и връзката, която градите ден след ден с колегите. Добри сте в прецизната работа и в творческите задачи.

Лъв

Хороскоп на слабите ти места

Доста неща зависят от зодията, включително и слабите места, и това от какво се обиждат жените. Ето кои са най-чувствителните места спор...

Доминиран от Слънцето, вие знаете как да се държите много добре на работното място и се стремите да направите кариера. Отличавате се с естествения си талант и имате отлични умения на свободна практика. Вие сте истински лидер. Сферите, в които блестите, са многобройни: театър и култура, светът на строителството, армията.

Дева

Прецизен, решителен и работохолик. Звездите ви правят един от най-добрите работници в зодиака. Държите много да вършите работата си добре, вие сте много внимателни към детайлите и подробностите. Меркурий, вашата управляваща планета, ви прави особено добри в комуникацията: вие сте отличен журналист и писател.

Везни

Представителите на зодия Везни се характеризират със силна любов към красотата и голямо внимание към формата на нещата. Везните обикновено са много внимателни към обноските, дозират думите си и проявяват външна хармония, която отразява постоянното им търсене на баланс. Венера, планетата, която доминира в знака, ги прави особено склонни да работят в областта на естетиката: те са талантливи художници, добри и като козметици, способни архитекти, успешни предприемачи в областта на изкуството.

Само за жени: Колко често ще се влюбиш според зодията

Според някои хора истинската любов се среща веднъж в живота. С тази мисъл постоянно се втурват в нова връзка, докато срещнат точния чов...

Скорпион

Управляван от Плутон, планета на вътрешните дълбини и подсъзнанието, Скорпионът притежава голяма способност за анализ и познание. Той се посвещава изцяло на работата си, защото е способен да разбере другите в най-дълбоките им вътрешни движения. Поради тази причина представителите на знака са особено добри в психологическата област: те са отлични психоаналитици, психиатри, но също така склонни към езотерика и магия.

Стрелец

Този зодиакален знак е доминиран от Юпитер, планета, която го прави особено способен за постигане на успех в професионалната област. Стрелецът е много добър като учител: неговият знак всъщност е свързан с деветия дом на хороскопа, който представлява университетската култура и висшето образование. Училищата са пълни с хора, родени под този зодиакален знак, който също така знае как да се открои в областта на пътуванията и приключенията. Той знае как да организира пътувания перфектно: отличен екскурзовод е и добър туристически агент. Работи добре в група, но и сам. Не се задоволява с малки цели: стреми се към безкрайността.

Козирог

Това най-големите оптимисти според зодията

Някои хора никога няма да се предадат и дори в най-трудните ситуации, ще видят позитивното. Гледат на всичко през розовите си очила и в...

За вас работата е нещо наистина важно: едва ли бихте могли да живеете без да работите, без да се отличавате. Но… има едно но. Тази работа трябва да ви носи успех и удовлетворение. Имате нужда от важни награди и удовлетворения: не се задоволявате с малки цели, искате да стигнете върха. Вие сте истински кариерист, който ден след ден се стреми към все по-важни резултати. Вие не сте създадени за работа на служител, обичате да ръководите компанията и да сте на свободна практика. Вие сте особено подходящи за политика, инженерство и медицина, където превъзхождате, за да достигнете престижни позиции.

Водолей

Уран, планетата на иновациите и промяната, управлява вашия зодиакален знак. Следователно нищо чудно, ако винаги искате да се промените, да се включите, залагайки на уменията си и способността си да постигате нова цел всеки ден. Много обичате да работите с идеи: вие сте страхотен изобретател, експериментатор, новатор. Една крачка пред другите, вие умеете да бъдете много добър лидер на екип, който вдъхва оптимизъм и надежда в групата, на която сте опорна точка. Не искате да се отличавате, предпочитате да правите другите щастливи. Областите, в които работите най-добре, са тази на доброволчеството, тази на технологиите и тази на науката.

Риби

Вашият знак, управляван от Нептун, планетата на въображението, е естествено надарен с голямо въображение и несравнима емпатична способност. Умеете да усещате дълбоко хората около вас, разбирате ги, чувствате се удовлетворени, когато им помогнете. Ето защо работите добре в областта на доброволчеството, но също така сте много добра медицинска сестра и психолог. Много Риби, надарени с необикновена интуиция, умеят да дешифрират реалността и са добри учени и изобретатели. След това има такива, които имат особен артистичен талант, който знаят как да изразят преди всичко в областта на танца, писането и рисуването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com