X
 
 

RED BULL DANCE YOUR STYLE за първи път в България

889 0
photo of RED BULL DANCE YOUR STYLE за първи път в България
Снимка: RED BUL
С огромна радост ви съобщаваме, че световната серия танцови събития Red Bull Dance Your Style ще се състои за първи път н България!

Red Bull Dance Your Style e dance battle концепция, чиято главна цел е да събере на едно място хора, ценители на танца и музиката, в street парти атмосфера - именно откъдето тръгва културата на уличния танц.

Red Bull Dance Your Style e танцово събитие, в чийто формат всички стилове могат да се включат. Отворената “battle” концепция означава, че публиката ще стане свидетел на breaking, hip – hop, popping, house, locking и други street dance изпълнения. Участниците са един срещу друг в 1vs1 състезание, а музиката, подбрана от DJ Moschino, е тайна до момента, в който те излязат на сцената. Бившият член на групата Ice Cream – Монти – също ще бъде с нас и ще се грижи публиката да остане на крака през цялото време.

Всеки един, впуснал се в това приключение, ще има възможността да покаже цялата си креативност и възможности за адаптация на момента, предизвикан от нещо незнайно и ново. Крайното решение за това, кой ще завладее дансинга и ще получи възможност да стигне до световния финал в Париж на 12.09.19, решава единствено публиката.

RED BULL DANCE YOUR STYLE ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Датите, на които събитието ще се състои в България, са:

- Пловдив, Площад Стефан Стамболов / 21.09 – КВАЛИФИКАЦИИ

- София, Music Jam / 5.10.19 – ФИНАЛ

Победителят от двата кръга на Red Bull Dance Your Style Bulgaria го очакват незабравими 5 дни в Париж, където световният екип на Red Bull Dance са подготвили серия от вълнуващи танцови работилници и арт програма.

Присъединете се към нас and let’s see who will rule the dance floor? :)

Повече информация може да видите тук, както и в страницата на събитието във Facebook.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално