Renault Captur: Кросоувър отвън, MPV отвътре

16163
Renault Captur: Кросоувър отвън, MPV отвътре

Докато всички са в треска преди началото на Северноамериканското изложение в Детройт, Renault представи официално своя пръв градски кросоувър, който ще предложи най-доброто от три различни свята:

изразителен дизайн и шофьорска позиция на SUV; просторен интeриор и модуларност на MPV; маневреност и удоволствие от шофирането на компактен седан.

$742 млн. ще дадат 74,5% от АВТОВАЗ на Renault-Nissan

Renault-Nissan Alliance и Russian Technologies State Corporation създадоха джойнт венчър с цел финализиране на стратегическото партньор...

 

По всичко личи, че Renault имат амбицията да повторят успеха на Nissan Juke, който буквално взриви класа на компактните кросоувъри. Макар Captur да не разчита на толкова натрапчиви дизайнерски решения като на Juke, новият модел на Renault е изключително атрактивен и стилен, като скосеното челно стъкло подсилва динамичното му излъчване.

Renault Captur ще бъде лесен за персонализиране, като особено силно се откроява двуцветната окраска, която създава атрактивен контраст между покрива и колоните, и останалата част от купето.

 

Независимо от компактните си размери (дължина 4,12 м), от Renault обещават наистина просторен интериор. Ексклузивното цветно купе е приятно и релаксиращо, и това първо впечатление се подсилва от набор от интериорни решения за персонализиране, основани на избора на цветове и мотиви за различните облицовъчни решения в интериора.

Renault се отървава от акциите си във Volvo

Френската автомобилна компания Renault реши да се отърве от всички акции, които има в шведския производител на камиони AB Volvo, предад...

Стандартният Renault Captur ще предлага оборудване, достойно за автомобил от горния сегмент, включително хендс-фри, асистент за потегляне под наклон и задни сензори за паркиране.

Наличен ще е и новият, вграден в таблото, Renault R-Link сензорен таблет, плюс система, която се състои от шест високоговорителя, Bluetooth®, аудио стрийминг и Arkamys® Hi-Fi звук.

За пръв път пред публика моделът ще бъде представен на 5 март по време на автомобилното изложение в Женева.

Още автомобилни новини четете на rs-auto.bg

Редактор: Пламен Георгиев

Peugeot 2008 ще дебютира в Женева

След като през уикенда изтекоха първите официални снимки за новото Peugeot 2008, чиито дебют ще се състои на изложението в Женева в нач...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно