Ретро парти от MAX&Co

70427
Ретро парти от MAX&Co

В стила на легендарното десетилетие на 50-те, MAX&Co. посрещна клиенти и специални гости на марката в бутика на бул. „Витоша” 56. Fifties Party зареди всички присъстващи с неповторимо цветно и оптимистично настроение, присъщо на ерата на експресивността и свободата.

Аудиторията бе очарована от вдъхновяващите модели от колекция есен/ зима 2013 на MAX&Co в стил 50-те, притежаващи характерната за тези години подчертана женственост, допълнена със съвременно модерно излъчване.

Заповядайте на 2-рия рожден ден на Smugglers Swing Club в имението на Гестби

Точно две години след като поставиха основите на Smugglers Swing Club, The Smugglers Collective, с приятелската подкрепа на ирландско у...

Гостите, сред които струнния квартет “Hypnotic” и актрисите Бойка Велкова и Симона Халачева, бяха впечатлени от дрехите и аксесоарите, носещи чиста привлекателност и класическа изтънченост, инспирирани от обявените за най-стилни години – 50-те. Атракция за присъстващите бяха и скутерите Vespa, включващи най-новият модел Vespa 946 – с иновативен дизайн, запомнящ се стил и характерна свобода на движение. За ‘pin-up’ визията на дамите се погрижиха професионалистите от салон ‘Stephan’ Изток, които им направиха автентични прически, а финалния щрих нанесоха гримьорките на SISLEY. За всички присъстващи имаше цветна изненада - аксесоари за коса на точки, типични за десетилетието.

Гостите на Fiftes Party имаха удоволствието да се насладят на Coca Cola в красиви ретро бутилки с цветни сламки, напълно в атмосферата на 50-те години, както и на изисканите вина на Katarzyna Estate - Contemplations Merlot&Malbec 2012 и Chopin Sonata 2012 Chardonnay&Sauvignon Blanc. Апетитен кетъринг допълваше бара, а вкусните изкушения включваха: крем „Филаделфия” върху солени маслени бисквити, тарталети с мус от сирене, френски кексчета, сливи в шоколад, къпкейкове с разнообразни аромати и мини плодови тарталети.

 

Joe Nice идва за рождения ден на Platform

На 11 октомври от 22:00 часа в Парти център 4КМ най-успешният български млад дъбстеп лейбъл ще отбележи втория си рожден ден със запомн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com