X
 
 

Риалитита, които ще гледаме тази есен

13151 0
photo of Риалитита, които ще гледаме тази есен
Снимка: Nova
Макар че температурите все още с нищо не загатват - есента идва. А какво означава това? Телевизиите по традиция ще стартират своите риалити предавания, борейки се за повече зрители.

И ако сте почитатели на такъв тип шоута, ето какво ви очаква през следващия телевизионен сезон:

Да помълчим за околната среда ... с Нова телевизия (ВИДЕО)

Темата за опазване на околната среда е нещо, което много ни вълнува. Нашият екип сам изяви желание да почисти плажа „Листи”...

Фермата

Едно от най-очакваните предавания тази есен безспорно ще бъде петият сезон на предаването "Фермата". Приключенското риалити сблъсква различни типажи с живота на село - създаването и ремонтирането на къща от нулата; грижа за различни растения и животни; запомнящи се дуели и незаменими житейски уроци – именно това е идеята на телевизионния хит. Докато първите три сезона на предаването сякаш бяха с акцент върху селския живот и земеделието, то изданието от миналата година – "Фермата – Съединението", постави глобалния проблем за разликите между българите, които живеят зад граница, и тези, които са в България. Тази година продуцентите на предаването залагат на примамливия лозунг "Нов свят", в който обещават цели две ферми и много нови изненади. "Фермата" започва на 6 септември и със сигурност ще ни накара да се замислим дали да не захвърлим офис работата и да не започнем да отглеждаме зеленчуци в провинцията.

"Маскираният певец"

Обвиняват "Фермата", че замърсява водни площи

Едно от най-популярните риалити предавания у нас "Фермата" е било обект на проверка - за евентуално нарушение и замърсяване. Това става...

За всички, които обожават шоуто "Като две капки вода", има голяма изненада. Продуцентите и авторите на популярното шоу подготвя нов проект с името "Маскираният певец". В новия формат 10 известни имена от българската музикална сцена ще бъдат скрити зад различни маски и костюми. Те в продължение на три месеца ще изпълняват различни песни, а публиката и останалите им колеги няма да знаят кой стои зад песента. Всеки, който е разкрит, ще отпада. Шоуто е изключително популярно в Америка и Германия, където всяка година се радва на милиони зрители. А специално за незабравимото преживяване продуцентите са подготвили и жури, което ще оценява участниците. Точният ден на премиерата на предаването още не е ясен, но със сигурност отново трябва да го очакваме през септември.

КОИ ЩЕ СА ОСТАНАЛИТЕ РИАЛИТИТА ТАЗИ ЕСЕН ВИЖТЕ В IWOMAN.BG!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално