Родените днес, 17 ноември

4028
Родените днес, 17 ноември
Снимка: JamesDeMers / Pixabay

Родените на 17 септември са амбициозни, целеустремени и издръжливи личности; те са лидери по рождение. От детството си знаят какво искат от живота. За реализация на поставените цели не жалят нито сили, нито време. Това са добри стратези и оратори, умеят да постигат всичко с прагматичност.

Такива жени и мъже не са подходящи за определението „галеници на Съдбата“, тъй като им се поднася постоянно преодоляване на препятствия. Но благодарение на напоритостта и твърдия си характер те с гордост преминават през всички изпитания и стават победители.

Това са миролюбиви и разсъдителни хора. Тези качества често ги поставят в центъра на спорове и конфликти. Те заемат неутрална позиция, но при това се стараят да отстояват най-правилната според тях гледна точка. Трудно е да бъдат разубедени, демонстрират принципност и независимост от чуждото мнение във всичко, което може да заплашва личната им свобода.

Родените в този ден се сблъскват с проблеми в общуването. В преследване на собствения си емоционален комфорт те се изолират от околните и неохотно споделят своите вътрешни преживявания. Това ги прави безчувствени и егоистични в очите на познати, но всъщност зад тази маска се крият верни приятели и сигурни помощници.

Жената

Жените, родени на 17 ноември, са практични, упорити, трудолюбиви личности. Притежават развит интелект и стратегическо мислене. Такива жени от ранна младост са емоционални и мъдри не според възрастта си. Привлекателни са за противоположния пол, но им е трудно да се спрат в избора на партньор. Жаждата за нови емоции често ги тласка към необмислени постъпки. Само признателността и безусловното следване на желанията им помагат да избегнат обиди и разочарования.

Мъжете

Такива мъже са максималисти, за тях целта винаги оправдава средствата. Те преживяват емоционално всякакви пропуски, поради което чукат дори на затворени врати заради желаното. Това са чаровни и сексуални личности - те лесно завоюват женските сърца. Щедри на подаръци и знаци на внимание.

Съвети за родените на 17 ноември

Научете се да пазите вътрешно равновесие. Животът ще изпитва вашата твърдост неведнъж, затова бъдете готови за всякакви обрати в събитията.

Не пренебрегвайте помощ от роднини и близки – с тяхното участие ще започнете да решавате по-бързо вашите дела. Научете се да търсите съдействие и винаги благодарете за помощта.

Умерено се отнасяйте към материалните ценности. Концентрацията върху пари и богатство е способна да ви насочи към грешни цели. Възпитавайте духовното начало у себе си. Помнете, че щастието е в малките неща.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com