Родените днес, 23 декември

10713
Родените днес, 23 декември
Снимка: Jonas Fehre / Pixabay

Козирозите, родени на 23 декември, имат ораторски умения и са в състояние да изразят себе си. Лесно запомнят нова информация и умело я използват, за да потвърдят думите си. Те са упорити, не приемат различна гледна точка. Имат съмнения, но не ги показват на никого. Имат остър ум и практично мислене.

Родените на този ден са независими. Те не се поддават на чуждо влияние. В резултат на житейски изпитания у тях се изгражда твърд и суров характер. Обичат чуждото внимание и са готови да го търсят по всякакъв начин.

Това са амбициозни и целеустремени личности. Те са активни, решителни и в същото време предпазливи. Знаят как да планират действията си. Развитата интуиция им помага да предвидят събитията и да избягват неприятни ситуации. Имат талант за организиране. Жаждата за нови открития ги тласка да създават нови неща.

Жените

Тези жени се стремят към материално богатство, висок статус и признание. Те се отнасят сериозно към бизнеса си. Интелектуално развити. В една връзка те са лоялни към партньора си. Такива дами често са произволни и агресивни. Хороскопът препоръчва по-рядко да проявяват авторитарни наклонности.

Мъжете

Тези мъже понякога започват да се чувстват и да се държат като коравите момчета от американските екшън филми. Други обаче оценяват това поведение негативно. Следователно за тях е по-добре да се откажат от този образ. Упорити са в постигането на целите си, отговорни. Никога не зарязват на средата онова, което са започнали. Обикновено не са способни на измама и предателство.

Любовен живот

Родените на 23 декември са очарователни и имат много почитатели. В дебрите на душата си крият дълбоки чувства. Способни на дългосрочни връзки, показват топлота, искреност, учтивост, уважение към партньора. Те обаче понякога са студени и дистанцирани. Понякога не са склонни да слушат любимите си хора и да се опитат да ги разберат.

Браковете им обикновено са щастливи, но прекомерният им материализъм и постоянство затрудняват общуването с тях. Техният любим човек трябва да бъде съгласен с тях и да им дава усещане за стабилност.

Съвети за родените на 23 декември

Не бъдете агресивни. Опитайте се да развиете в себе си нежност и толерантност, избягвайте авторитарните изказвания. Правете повече компромиси.

Бъдете търпеливи. Уважавайте мнението на другия човек, дори и да не съвпада с вашето. Вслушвайте се в думите на другите.

Бъдете спонтанни. Не планирайте всяка минута от живота си. По този начин не забелязвате какво се случва в момента. Опитайте се да пуснете нещата за известно време да вървят от само себе си и просто се наслаждавайте на случващото се.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com