Рони Ууд си взе два пъти по-млада булка

18235
Рони Ууд си взе два пъти по-млада булка

Китаристът на The Rolling Stones, който е на 65 г., мина за трети път под венчило. Роналд Дейвид „Рони“ Ууд си избра за своя трета съпруга 34-годишната Сали Хъмфрис, която е театрален продуцент, съобщи БГНЕС. Двамата са си казали "да" на церемония в тесен кръг, състояла се в лондонския хотел "Дорчестър". Сред малцината поканени са били Род Стюарт и Пол Макартни.

"Ожених се. И се чувствам страхотно!", цитира Ууд таблоидът "Сън". Вестникът пусна и снимки от церемонията: Сали е в класическа бяла сватбена рокля, а Рон - в тъмен костюм, розови чорапи и пакет цигари в (свободната) ръка.

Гага и Мик Джагър заедно във ваната, но по телефона

Скандалната изпълнителка Лейди Гага и певецът Мик Джагър тази седмица си говорили, докато певицата се излежавала във ваната, разказва б...

Сън" коментира: "Рон май ще се нуждае от цялата си енергия - булката е на половината на неговите години! Да се надяваме, че ще бъде снизходителна към стария дявол".

Възрастовата разлика между Ууд и Хъмфрис обаче далеч не е рекорд за рок-динозавъра. През 2008 г. той напусна втората си жена след 20-годишен брак заради 21-годишната рускиня Екатерина Иванова.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com