С кои зодии се разбира СТРЕЛЕЦЪТ и с кои не се понася никак

20131
С кои зодии се разбира СТРЕЛЕЦЪТ и с кои не се понася никак
Снимка: https://pixabay.com

Сезонът на Стрелците е в разгара си е време да им отдадем нужното внимание. Днес ще представим мнението на астролозите за това с кои други зодиакални знаци си подхождате вие, Стрелци, и с кои не си допадате особено. Ако ви е интересно да разберете и да видите отговаря ли това на вашите социални отношения, останете до края на текста. 
Ще започнем с отношенията, които може би ще ви създадат проблеми и причисляваме към „токсичните“, за да достигнем постепенно до сполучливите зодиакални комбинации. Ето ги и тях:

Стрелец и Рак

Ето ги най-характерните отличителни знаци на зодия СТРЕЛЕЦ

Вече сме в периода на Стрелците и сме вдъхновени да ви представим какво издават астролозите за хората, родени под този знак. Представит...

Стрелците и Раците всъщност са емоционални зодии, но в комбинация може да не открият един език за изразяването на чувствата си. Разликата е, че Стрелците са свободолюбиви, те не си поставят граници и правила, докато Раците пък обичат да спазват определени наложени от самите тях принципи като последователност и лоялност например. Затова и импулсивността и хаосът при Стрелците може да подразни Раците. Не е изключено обаче да се намери златната среда и между двата знака да се породи едно здраво приятелство.

Стрелец и Дева

Девите са по-импулсивни в своите изказвания и често съжаляват за изреченото, защото говорят без да мислят. Докато Стрелците умрело премислят своите думи и чак след това ги изговарят на глас. В това е може би най-голямото им различие, което обаче поражда доста кавги и спорове, на пръ поглед незначителни. Ако все пак и двете страни искат да запазят добрите взаимоотношения, ще се наложи да преглънат егото си и да разговарят открито и свободно за своите проблеми и негативи. Проблемът тук е, че двете зодии не се вслушват в думите на другия и не ги разбират, прибързват с ответния удар, от което се пораждат и сериозните разправии.

И ето, че дойде ред и на сполучливите зодиакални отношения:

5 причини да отидете на среща със Стрелец и 3 причини да не го правите

Срещата със Стрелец е като добре режисиран филм или интересна книга. Със сигурност няма да ви е скучно. Хората от тази зодия притежават...

Стрелец и Лъв

Стрелците и Лъвовете споделят еднакви въгледи и идеали за живота. Те искат да черпят с всички сили от него, мотивирани са за успехи и надграждане. Това ги сплотява и им помага да се преоткрият и да се подкрепят взаимно в своите начинания. Връзката между тях може да е много хармонична и здрава. Не са изключени обаче и някои неразбирателства, тъй като Лъвът се проявява като по-доминантен. 

Стрелец и Водолей

Привличането между тези два зодиакални знака става още в мига, в който се видят, и не говорим само за любовно и физическо привличане. Тези две зодии перфектно допълват характера на другия, като към приключенския и романтически дух на Стрелеца се прибавят емпатията и общителността на Водолея. Представителите и на двата знака обичат свободата, но се различават по погледа си към живота – Водолеите са по-скоро песимисти, докато Стрелците са оптимистично настроени.

Всичко, което трябва да знаете за СТРЕЛЦИТЕ

Родените между 22 ноември и 21 декември са покровителствани от знака Стрелец. Хората, принадлежащи към зодиакалния знак, са известни с ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...