С тях шега не бива: ТОП 5 на най-жестоките и безсърдечни зодии

4098
С тях шега не бива: ТОП 5 на най-жестоките и безсърдечни зодии
Снимка: iStock/Guliver

Астролози посочиха кои зодии са особено жестоки и безсърдечни.

Овен

Характерът на Овните се определя от тяхната стихия – Огъня. Те са много доверчиви и уязвими, но ако гордостта им е наранена или чувствата им са измамени, това дава път на поток от жестокост към противника. Те ще ударят най-уязвимото място и ще се насладят на страданието на човек.

Още: Генерал без армия: 3 зодии искат да командват, но никой не ги слуша!

Трудно е да се спре тяхното отмъщение, те ще запазят в паметта си всички малки неща, с които техният бивш приятел, партньор, колега или любовник не са ги зарадвали.

В същото време те могат също толкова бързо да се охладят и да бъдат първите, които предлагат мир. Но не се заблуждавайте - това е само временна почивка.

Близнаци

Близнаците са известни с това, че са общителни, заобиколени от приятели и другари, трудно им е да бъдат сами. Но това е опасността – в тълпата те имат способността да научат всичко за всеки.

Още: 4 зодии имат грях на душата, но скоро ще го компенсират!

Близнаците се характеризират с двойственост на чувствата. Днес те обичат някого, а утре са готови да предадат някого без угризения на съвестта. Те лесно изневеряват и не виждат проблеми в това. Освен това, често е просто невъзможно да се достигне до тях заради огромния им инфантилизъм и самовлюбеност.

Лъвове

Лъвовете са царе не само на природата, но и  на астрологията. Те се греят в лъчите на чуждото внимание и се нуждаят от постоянно потвърждение от другите, че са идеални. Те самите мислят същото. Но ако нещо не е според тях, очаквайте неприятности.

Лъвовете се характеризират с гняв, който идва от нищото, те са горди и презират „недостойните“. Не можете да пресечете пътя на Лъва, за да не придобиете враг за цял живот. Буквално!

Още: Няма ненаказано добро: Кои зодии ще плащат за добротата си?

Скорпиони

Тук няма какво да се каже - репутацията на Скорпиона върви пред него. Всички знаят, че Скорпионите са упорити и хитри, но са и много жестоки. И най-вече от това страдат техните близки - членове на семейството, приятели и любовници.

Скорпионите са ревниви, подозрителни и отмъстителни. Те не прощават чужди предателства, но самите те често залитат. За тяхната отмъстителност могат да се разказват легенди. Те умеят буквално да преобръщат душата на човека, после да го накарат да повярва, че всичко е в миналото, а в най-неочаквания момент да ужилят още повече.

Козирози

Астролозите смятат, че Козирозите може би са най-бездушните от всички зодии. Те са егоистични, пресметливи и упорити хора, които нямат емоции. Въпреки това, те могат успешно да изиграят последното пред публика, когато вървят към целта си.

Козирозите обичат властта и най-голямо удоволствие им доставя потискането на волята на другите. Ако попаднат на силен, уверен в себе си човек, ще „копаят” под него, докато не пречупят и него.

Този герой има и някои предимства - те няма да плетат интриги и клюки зад гърба на другите, а вместо това монотонно ще развалят настроението, ще нанасят удар след удар, така че жертвата дори да не се съмнява, че това се прави умишлено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com