Само на ТЕЗИ 5 зодии можете са доверите финансите си

2707
Само на ТЕЗИ 5 зодии можете са доверите финансите си
Снимка: iStock

Днес мнозинството от хората поверяват парите си на някоя банка, вярвайки че те там са на сигурно място. Други обаче по различни причини предпочитат някое физическо лице да се грижи за финансите им. Но как да намерят човека, на когото могат да се доверят, че няма да се поддаде на алчност и да ги измами безцеремонно? Това е много трудно, защото никой не знае колко завист, лъжовност и алчност са скрити в съзнанието на избрания довереник, пък било той в категорията „приятели“. Тук може да помогнат обобщените характеристики, които астрологията дава за представителите на отделните зодии. Оказва се, че най-благонадеждни са хора, родени под знака на пет зодии. 

Зодиите, на които може да се доверите във финансов план

1. Риби

За Рибите е характерно да помагат финансово, без колебание, на свои близки или/и приятели, попаднали в затруднено положение. При положение обаче, че те се почувстват измамени, те се отдръпват завинаги. Трябва да внимавате да не разочаровате чувствителните Риби, ако искате да им се доверите финансово.

Кои ЗОДИИ много скоро ще се къпят в пари

2. Телец

Телците са честни и лоялни приятели. Ако сте им предали парите си, няма да ги използват дори ако това вещае успешен бизнес; преди това, те обезателно ще обсъдят с вас възможния риск - не обичат да поемат такъв. Телците имат ясно становище относно необходимата чистота на спечелените с упорит труд пари. И в това отношение не допускат изключение. Затова и заслужават пълно доверие.

3. Дева

Честността у Девите е комбинирана с практичност и методичност в работата, което изключва възникването на напрежение или/и стрес, ако им е гласувано доверие да отговарят за чужди финанси. Нещо повече, те са готови да предоставят във всеки момент подробен отчет за паричното салдо, тъй като притежават счетоводителски способности. Така че – доверете им парите си!

Бракът с тези зодии се разпада заради пари

4. Скорпион

Скорпионите имат „славата“ на отмъстителни личности, но всъщност фетишизират истинността и честността. Това означава, че не биха подвели онези, когото им гласуват доверие да управляват финансите им. От друга страна обаче, те не само ще презрат, но и ще намразят дълбоко онези, които са ги подмамили и излъгали в това отношение или в личен план.

5. Козирог

Козирозите са изрядни финансисти, което ги прави особено подходящи да управляват разумно и организирано предоставените им парични средства. От тях ще чуете мъдри съвети как да използвате парите си, за да бъде бизнеса ви печеливш в най-висока степен. Козирозите няма да ви подведат, ако и най-малко се съмняват в ефективността на финансовите операции, които ви предлагат. Заслужават доверие заради тяхната честност и неподкупност!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли колко км е най-дългият тунел в Европа

Колко често трябва да се правят почивки по време на работа?

Кои са 5-те езикаа на стреса и как да разбереш кой е твоят

6 причини, поради които никога не трябва да взимате котката и кучето си в леглото

Как да почистите ушите с пероксид: съвети, препоръки и правила

8 така наречени „здравословни храни“, които не са толкова здравословни, колкото си мислите

Как се пише: екзистенциален или екзестенциален?

4 причини защо се образуват мокри петна по тавана

Кои са най-големите реки извиращи от Пирин?

Как да научим кучето на хигиенни навици?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com