Само за мъже: Как да разберем дали жената до нас симулира оргазъм?

120461
Само за мъже: Как да разберем дали жената до нас симулира оргазъм?

Причините жените да симулират оргазъм са много. Първата от тях е, че те просто са свикнали да го правят. Тесногръдите мацки си мислят, че като започнат да „пеят” като Павароти в леглото, ние ще решим, че сме ги задоволили.

Част от представителките на слабия пол прекаляват със симулацията, като именно така се издават. Но дори и най-правдоподобните преструвки в леглото могат да бъдат разкрити, ако знаем някои неща.

Кога жените получават най-лесно оргазъм

Изследване демонстрира, че жените могат да достигнат по-лесно до оргазъм, когато водят постоянна сексуална връзка с един партньор. Посл...

Гласовите преструвки

Мъжете сме по-умни от женските паразити, които заради шопинг обиколки с нас и закупуването на нови парцалки са готови дори да симулират оргазъм и какво ли още не. Мислят си, че с няколко стона и бурни ах-кания ще ни замажат очите. Айде, стига толкова. Съседите не са длъжни да ви слушат фалшивите вокални тонове. Нека не бъркаме леките и нежни стонове с еднообразните. Именно вторите са ясен признак, че жената до нас симулира оргазъм. Те по-скоро приличат на сигналите за точно време. Какво да правим в тази ситуация ли? Много просто. Ние трябва да се водим от стоновете на жената и да проникваме максимално именно в тези моменти. Ако правиш всички правилно, то скоро тя ще „запее” по съвсем различен начин в леглото.

Дихателни упражнения

Колко секс им трябва на жените?

Въпреки че според мъжете жените се нуждаят от цяла нощ любов, ново изследване показа, че нежният пол се задоволява от доста по-малко. ...

Ако забележиш, че жената започва да се прозява и диша много спокойно и изведнъж започне да пъшка – значи на сто процента симулира оргазъм. Но в случая, че мацката ви диша възбудено, като че ли преди малко е бягала дистанция от сто метра, значи наистина изпитва неописуемо удоволствие.

Физически признаци

Оргазмът на всяка жена е съпроводен от редица физически признаци. В момента на върховното удоволствие, слабия пол винаги притваря леко очи и извива гърба си. Тези действия не са осмислени, а се получават вследствие на самия еротичен десерт. Освен това, във върховния момент се появяват червени петна в в областта между гърдите и шията, а понякога и по лицето на жената до нас, което се дължи на прилива на хормоните в този момент. Факт е, че най-често слабия пол изпитва истински оргазъм при стимулиране на клитора.

Ако забележите, че жената до вас симулира оргазъм, то веднага я разкарайте. Не си заслужава усилието да се трудите на такъв терен. Такива „принцеси” си мислят, че притежават света и никога не знаят, какво искат сами те.

7 пози за гарантиран оргазъм

Сексолозите, които проучват женския оргазъм, заключиха, че проникването само по себе си не е достатъчно. Затова изпробвайте следните ...

източник: bgmajete.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com