Седмичен хороскоп

18481
Седмичен хороскоп
Снимка: Thinkstock

Овен

През тази седмица нещата няма да се развият така, както сте си ги представяли, но това не бива да ви отчайва. Понякога съдбата си знае работата. Освен това лошото настроение и депресията няма да ви помогнат. Опитайте се да балансирате настроението си, защото всеки срив ще играе единствено срещу вас  и ще ви направи уязвими. Не се колебайте да потърсите помощ от близки хора. Ако не се вглеждате прекалено детайлно във всяка трудност, ще видите как, сякаш от нищото, тя ще се изпари. Не забравяйте, че Венера е ретроградна и сега не е моментът за започване на нови отношения.

Телец

През тази седмица Съдбата ви е подготвила изненади. От вас зависи как ще се развият нещата. Най-лошото, което може да направите е да се скриете в черупката си и да оплаквате съдбата си. Няма смисъл от подобна позиция. Изправете се гордо и се опитайте да погледнете нещата отстрани. Така ще ви е по-лесно да намерите решение на проблема. Притежавате неподозирани сили и ще бъдете удивени от това, на което сте способни. В края на седмицата бъдете по-сдържани и не си позволявайте да се самозалъгвате. Мнението си запазете за себе си.  В събота не пропускайте среща с приятели.

Близнаци

Ако имате планове, престанете да говорите за тях. Крайно време е да започнете да действате. Сега е време, когато трябва да сте прагматик. През първите три дни от седмицата работете неуморно, за да може да приключите с нещата в четвъртък. В петък вече спокойно може да планирате почивката си. През уикенда ви очаква признание – ще бъдете приети в общество, където не всеки попада. Самите вие може да организирате събиране у дома си.

Рак

През тази седмица е добре да проверявате всяка информация, която стигне до вас, особено ако ви се наложи да работите с нея. В състояние сте да постигнете невероятни висоти, но ще трябва да сте по-критични към себе си и леко подозрителни към околните. Подозрителни, но не и претенциозни, тъй като сега не ви е нужно да привличате врагове и недоброжелатели. В отношенията с висшестоящите също бъдете нащрек. Трябва да сте перфектни в работата ви.  През почивните дни няма да може да получите очакваната почивка. Посещението на театър или изложба са действията, които ще могат да допринесат за душевния ви баланс.

Лъв

През седмицата, много от представителите на знака, ги очаква приятно пътуване. Най-подходящи за това ще са дните вторник и неделя. Това може да бъдат, както командировки, така и пътешествия с романтичен привкус. В работата си бъдете умерени. Успехите ви са видими и не е необходимо да ги размахвате пред очите на всички. Така само ще си спечелите недоброжелатели. Бъдете готови за промяна в плановете, във връзка с преговори или делови срещи. Последните два дни от работната седмица може да ви се сторят напрегнати. Освен това дайте воля на въображението си, тъй като творческите ви способности ще бъдат искани.

Дева

През тази седмица ще трябва да положите сериозни усилия, за да се задържите на земята. Ще ви е присъщо витаене в облаците, извън здравословните рамки. Не си мислете, че ще можете да смогнете с всичко. Дайте си ясна сметка за способностите ви. В противен случай може да отслабите здравето си. Освен това, не е казано ,че всичко ще върви като по вода. Не се отчайвайте. Опитайте се да включите най-реалистичния си поглед. Също така не чакайте помощ от другаде . Напълно сте способни да се правите сами.

Везни

Тази седмица ще е седмица на сбъднатите желания. Само да си помислите и нещата ще се получат точно така, както сте си ги представяли. За задачите, изискващи повече интелектуални усилия най-подходящи са първите два дни от седмицата. Не се срамувайте да споделите най-щурите си идеи с приятелите ви. Те ще ви подкрепят и дори  - ще ви помогнат в реализирането им.  В средата на седмицата ви очаква разрешаването на финансов проблем.

Скорпион

Седмицата е подходяща за реализирането на промени, които отдавна сте планували. Сега вече може да се осмелите да приемете ново предложение за работа, както и да приключите сделка, която много отдавна продължава, но буксува на едно място. За това обаче ще трябва да проверите много внимателно всяка информация, която постъпва до вас, дори да е от близък човек. Всички грешки ще са поправими. Поне един от почивните дни посветете на себе си. Почивайте активно и мислете единствено за себе си.

 Козирог

Съвсем мъничко ви остава до постигането на целта. Не се отказвайте, въпреки умората. Освен това обстоятелствата  ще се подредят така, че ще се замислите дали има смисъл от започнатото. Да, смисъл има. Нека промяната не ви разколебава. За нея ще мислите после. Почивните дни задължително прекарайте у дома, за да оправите каквото трябва. Не забравяйте, че Венера е ретроградна и сега не е моментът за започване на нови отношения.

Водолей

През тази седмица на преден план ще излезе недовършената работа у дома: течащото казанче в тоалетната, неизмитите прозорци… Няма как – няма за кога да отлагате. Ще трябва да се заемете с изпълнението на задълженията ви. Мислете за това колко хубаво ще ви е след това. Най-добре ще свършите работата си сами. Поканата на приятели ще превърне дейността в едно мини парти и нищо повече, което по принцип е добре, но не и точно сега. Тази седмица не скъпете силите си – очаква ви успех във всичко. Помнете поговорката: „Ден – година храни!“

Риби

Ако сте решили да правите чудеса от храброст не отлагайте замисленото. Още в 8 часа сутринта в понеделник трябва да сте започнали да осъществявате плановете си. Не си търсете поводи за отлагане. Някои хора ще се отнесат скептично към идеите ви, но вие трябва да си запушите ушите и да продължите да работите с цялата увереност, която имате. Изразяването на емоции оставете за вечерта, когато сте сами. В работата те само ще ви спъват. Не се колебайте да използвате въображението си  в изпълнението задачите. Така ще ви е по-лесно. В личен план, моментът не е подходящ за изясняване  на личните отношения.


 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com