Седмичен хороскоп за 1-7 февруари

16802
Седмичен хороскоп за 1-7 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате повече късмет от всякога. Дори на някой да му хрумне да ви попречи във вашите начинания  няма да успее. Препятствията сега само ще ви вдъхновят. В средата на седмицата някой може да се опита да ви дискредитира, но и това ще се обърне във ваша полза. Там, където трябва да сте по-внимателен са личните отношения. В семейството ще трябва да направите компромис.  

Телец

Очаква ви успешна седмица, но тя може да бъде такава, само ако разпределите правилно приоритетите си. Не губете времето си в малки и безсмислени дейности. Ще може да се ориентирате по сроковете, които ви очакват. В личен план ви очакват победи, но само ако покажете истинската част от себе си. Не си и помисляйте за манипулации. Седмицата е добра за всякакви процедури, свързани с подобряването и поддържането на външния ви вид.

Близнаци

През тази седмица няма да ви е лесно да се впишете в работния ритъм. Ако е възможно си вземете отпуск. Със сигурност ще трябва да намалите обема на работа, за да се чувствате добре. В сряда и четвъртък ще имате възможност да покажете способностите си и да постигнете това, което искате. В петък заложете на старите и изпитани методи в служебно отношение. В личен план очаквайте подкрепа от любимия човек, относно сбъдването на ваша мечта. 

Рак

През тази седмица събитията ще са непредсказуеми. Истината е, че ще сте напълно способни да победите хаоса. В работата отношенията с колеги и шефове ще са повече от добри и от това ще спечелите много. В средата на седмицата ви предстоят командировки. В петък натрупаните домакински задължения може да изискват енергия и концентрация от вас. Обърнете достатъчно внимание на близките си, не забравяйте за тях.

Лъв

В началото на новата седмица дайте шанс на останалите. Възпирайте се от желанието да давате съвети и да се месите. Вижте какво ще се случи. В четвъртък рискувате сами да провокирате конфликтни ситуации с другите, опитайте се да избягвате това, доколкото е възможно, за да не съжалявате по-късно. В петък не пропускайте да преживеете романтични моменти с любимия ви човек. През почивните дни просто се отпуснете и не правете, нито мислете, за каквото и да било.

Дева

Седмицата няма да е от леките. Когато сте фокусирани върху личните си дела, може да бъде много трудно да запомните нуждите на другите. В края на краищата, опитайте се да мислите не само за себе си. В средата на седмицата очаквайте отлагане на някои важни срещи, но в никакъв случай не си позволявайте да закъснявате за другите. В петък се постарайте да направите за дома си повече, отколкото в последно време. Време е да поемете отговорност за действията си.

Везни

Новата седмица ще бъде изпъстрена с разнообразни събития. Радости и неуспехи ще се редуват. И това ще се случва толкова бързо, че няма да имате време нито да се зарадвате, нито да тъгувате. Това донякъде ще е добре, защото ще пощади психиката ви. Приемайте всичко с мъдрост и спокойствие. Това  е време, в което да проявите великодушие към близките ви. Това е период, в който всички действия, свързани с отказването на вредните навици ще дадат положителен ефект. Не се отказвайте.

Скорпион

Седмицата ще бъде доста интензивна и изпълнена с разнообразни и вълнуващи събития. Ще имате възможността да запълните времето си по най-разнообразен и приятен начин. Във вторник шансовете ви за печалба ще са най-големи. През почивните дни ще трябва да обърнете внимание на разрешаването на някои проблеми у дома. Опитайте се да запазите спокойствие и да се радвате на това, което имате. Не забравяйте, че имате нужда от любовта и подкрепата на любимия ви човек. Споделете положителните си чувства. 

Стрелец

През тази седмица съсредоточете вниманието си върху най-важното. Опитайте, въпреки оптимистичното си отношение, да оцените реалистично силните си страни и да не се претоварвате с излишни грижи и отговорности. В сряда вашите професионални идеи ще повлияят значително на бъдещето в кариерата ви. През уикенда ви очакват много срещи с верни приятели. Важно е да помните, че сега не е времето да прекалявате с каквото и да било.

Козирог

През тази седмица не пришпорвайте събитията, в противен случай няма да можете обективно да изчислите силата си. В първите дни на периода отделете достатъчно време за решаване на стари проблеми. Направете така че да приключите с тях веднъж завинаги. В четвъртък може да разчитате на помощта на приятели и близки за справянето с битов въпрос. В петък е възможна интересна среща, която да промени много в личния ви живот. През почивните дни се опитайте да подредите мислите си. Наблегнете на спокойни занимания и пазете енергията си. 

Водолей

През тази седмица не се колебайте да реализирате амбициозните си планове. Обстоятелствата ще са във ваша полза и ще улеснят вземането на сериозни и отговорни решения от ваша страна. В сряда и четвъртък се вслушайте в съветите на колегите си, сега е важно да работите в екип. В петък и през почивните дни се опитайте да преосмислите връзката си с любимите хора. Помислете дали не сте станали твърде избухливи или невнимателни към тях.

Риби

През тази седмица ще се наложи да прибегнете до помощта на приятели и колеги, за да реализирате вашите идеи. В средата на седмицата отношенията с партньорите може да се усложнят. Бъдете дипломатични и не позволявайте на малка дреболия да развали ценни отношения. В края на седмицата е най-добре да те отдадете на служебни задължения. Работата ще просветли духа ви.  Записвайте мислите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com