Седмичен хороскоп за 10-16 април

38940
Седмичен хороскоп за 10-16 април

Овен

Тази седмица е време за поправяне на грешките. За някои от тях дори не сте подозирали и самото осъзнаване може да ви хвърли в шок. Най-трудно ще ви бъде във вторник. Ако е необходимо наблегнете на храни, богати на витамин В, които действат успокояващо на нервната система. Вземането на важни решения отложете за друг период. Въоръжете с максимално търпение и дисциплина. Ставайте по-рано и взимайте контрастен душ, за да помогнете на тялото си да се справи с стреса. Избягвайте алкохола, сега той е напълно противопоказен. Опитайте се да чувате повече и да разбирате човека от среща, тогава рискът от допускане на грешки ще е минимален.

Телец

Тази седмица ще бъде изключително успешна за представителите на знака Телец. Щастието ще ни се усмихне и съдбата ще ви пази в почти всички сфери от живота. Сега е моментът да се захванете с довършването на стари проекти. Резултатът ще е повече от впечатляващ. Във вторник и сряда е най-добре да не се товарите с излишни задължения, особено ако не влизат във вашите отговорности. Съществува риск да не ви стигне времето и да си разпилеете силите напразно. През последните два работни дни е добре да внимавате при подбора на думите ви. Има вероятност да се изкажете прекалено остро и да засегнете някого без това да е било целта ви. Ако нещо ви измъчва не се колебайте да го споделите с близкия ви човек. Какъвто и да е проблемът ви той ще се опита да ви разбере и утеши.

Близнаци

Задачата ви през този период ще бъде да сте максимално обективни. Опитайте се да излезете от рамките на своята гледна точка и да видите нещата отстрани. Сега не е време за активни дейности, но може да мечтаете, колкото си искате. Смело рисувайте желанията си и чертайте планове за реализирането им. Бъдете готови, че нещата може да претърпят някои промени, но нека това не ви отчайва. В средата на седмицата ще станете един от участниците в печеливш проект. Ако ви се налага да участвате в преговори подгответе се за това, че те няма да са леки и може да ви доведат до изтощение. През почивните дни задължително изхвърлете от главата си всяка мисъл за работа и се отдайте на пасивна почивка.

Рак

Ако си мислите, че тази седмица ще може да намалите темпото в офиса ще трябва да промените нагласата си. Особено през първите три работни дни темпото ще е високо и ще трябва да се включите в него на бързи обороти. Може да има изненадващи ситуации така че съветът е да не се отпускате до края на периода. Най-голямото предизвикателство пред вас сега ще бъде да балансирате между личния и професионалния живот. Ще тичате от една страна на друга, но усилията ще си заслужават. Половинката ви ще оцени усилията ви, но наистина ще очаква сериозно доказателство за чувствата ви. В края на седмицата може да имате неочаквани гости. Едва ли ще може да отмените визитата, така че ще ви се наложи да проявите максимално гостоприемство.

Лъв

Тази седмица ще ви завари в достатъчно добро и бойно настроение, за да приключите със задачите си преди крайния срок, който ви е поставен. Хубаво е да успеете с най-важното до вторник или сряда. След това може да теглите чертата и да си дадете ясна сметка до къде точно сте стигнали. Равносметката задължително започнете в момента, когато сте в добро настроение. Няма никакъв смисъл да се критикувате прекалено, а и резултатите сами по себе си са толкова добри, че само може да се гордеете със стореното. Бъдете уверени в своите способности . Опитайте се да уловите всеки детайл, сега те ще бъдат от особено значение. Моментът не е подходящ за изясняването на отношения. Всъщност те са почти съвършени така че няма какво да им обсъждате.

Дева

Тази седмица е добре да насочите усилията си към това да се усъвършенствате като лично. Опитайте се да потиснете гордостта си и да не отказвате предложената помощ в работата. Без нея шансовете да се справите сами със задачите са почти равни на нула. През първия работен ден ще трябва да обърнете повече внимание на отношенията ви с партньора. Имате нужда от сериозен разговор, но забравете за назидателния тон. Той няма да ви от помощ, а само ще изостри недоразуменията между вас, които всъщност са напълно преодолими. В средата на седмицата може да изникнат някои конфликти с бизнес партньори. Дипломацията ще е най-верният ви помощник. През почивните дни обърнете искрено внимание на проблемите на хората, които обичате.

Везни

През тази седмица трябва да вложите усилията си в това да не загубите вдъхновението си в работата. Не е задължително то да дойде от нещо, свързано с професията ви. Включете на помощ всички средства, които са ви непознати, а може да приложите и нови методи. Наблегнете на организацията, спазването на твърд график значително ще облекчи работата ви. В личен план ще сте склонни да се сърдите за щяло и нещяло. Излишно е да се напомня, че няма никакъв смисъл от това. През последните два дни от седмицата ще имате възможност да покажете своите лидерски качества. Не проявявайте излишна скромност. През почивните дни избягвайте конфликтите с близките ви. Възможно е да изпитате необясним гняв към тях, който трябва да обуздаете.

Защо би скъсал с теб според ЗОДИЯТА му

  Звездите имат отговор и на това. Отказваме се от работа, приятели, мечти, в търсене на нещо ново. Вижте главната причина, порад...

Скорпион

През тази седмица най-важната ви задача ще бъде да намерите общ език с околните. Самостоятелността и собственото мнение са хубави неща, но точно сега те няма да са ви от помощ. Способността за работа в екип и толерантността не са по-малко важни качества. За да докажете силата на личността си сега ще трябва да покажете точно тези свои черти. Седмицата ще ви предложи не малко забавления, така че бъдете готови за това да похарчите една по-сериозна сума пари. Опитайте се да не стигате до там, че да търсите да взимате пари назаем. Рискувате да затънете в дългове, с които ще ви е трудно да се справите после. В личен план си мерете приказките и не давайте обещания, които няма да може да изпълните. Най-добре не обещавайте нищо. През почивните дни се отправете на кратко пътуване с любимия ви човек.

Стрелец

През тази седмица помислете какво точно искате да бъдете. Действията ви и желанията ви не трябва да се различават. Дали сте обещание и някой очаква да го изпълните. Няма да ви се напомня и натяква, но реакция ще има. Сега е момент, когато трябва да се научите не само да слушате, но и да чувате. Импулсивността и емоциите няма да са ваши приятели и може да ви вкарат в ситуации, от които да ви е трудно да се измъкнете после. Поне не и без значителни щети по важни за вас отношения. Проявете повече мъдрост, гъвкавост и предвидливост, за да се затвърдите позициите си на работното място.

Козирог

Дневен хороскоп за 7 април

Овен Този петък не позволявайте на гордостта ви да вземе надмощие. Печелившата ви позиция ще бъде тази, в която сте готови на компроми...

През новата седмица е добре да заложите на своите най-силни качества – дисциплината и мъдростта. В същото време не пренебрегвайте малките неща. Детайлите може да са тези, които да ви помогнат да намерите решението на много заплетен въпрос. В средата на седмицата може да бъдете предизвикани и ще ви е трудно да запазите самообладание. Ще трябва, обаче, да усмирите бурята от съмнения и емоции, която ще се вихри във вас. Ако трябва изпишете чувствата, които ви изпълват, но в никакъв случай не ги споделяйте на глас. Събота и неделя са подходящи дни за реализирането на вашите грандиозни планове, свързани с интериора на дома ви.

Водолей

Седмицата ще изисква от вас да проявите повече хладнокръвност от обикновено, но ще имате шанса да се измъкнете от хватката на суровата действителност. Творческата нотка ще окаже положителен ефект върху настроението ви. Опитайте се да преодолеете силно желание да се включите във всяко приключение, което се изпречи на пътя ви. Това се отнася най-вече до дните вторник и сряда. При решаването на въпрос от личен характер няма да е лошо да се вслушате в съветите на близките си. Те наистина ви обичат и ще ви помогнат да излезете и от най-заплетената ситуация. По-важните разговори, които са свързани с нов бизнес,планирайте за четвъртък и петък. В събота и неделя задължително излезте сред природата.

Риби

Нещо се изплъзва от погледа ви. Прекалено сте се вглъбили в себе си и това освен болка ви носи и негативи, тъй като ви прави прекалено разсеяни. Още в първия ден на новата седмица си поставете за цел да бъдете изключително внимателни към всяка нова и важна информация. Следвайте препоръките на близките ви хора, приятели и колеги. Периодът е добър за включването на иновативни методи при решаването на по-заплетени ситуации. Изход винаги има, стига да има желание. Второто ще бъде по-трудно да се открие у вас, затова насочете усилията си натам. В края на седмицата се въздържайте от взимането на прибързани решения. Сега не е време за драстични промени. През почивните дни ще трябва да направите компромис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com