Седмичен хороскоп за 11-17 май

30941
Седмичен хороскоп за 11-17 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви очакват приятни изненади. Още по-приятното е, че те ще идват от ваша страна. Сега сте в състояние да подредите живота си по желания от вас начин. В личен план също ще може да направите чудеса от храброст, но помнете, че ще трябва да полагате грижи, за да продължат те по начина, по който ви харесва. В здравословно отношение не занемарявайте грижите за организма си. Включете повече физическа активност, за да може да се чувствате достатъчно тонизирани и готови за приключенията, които ви очакват. 

Телец

Очаква ви време, в което ще може да покажете на какво сте способни. Седмицата е благоприятна за решителни действия, свързани както с личния живот, така  и с професионалната сфера. Ще имате енергия за всичко, така че не се притеснявайте, че няма да успеете. Най-приятният за вас ден ще бъде петък. Тогава ще получите невероятна изненада от любимия ви човек. Късметлии сте!

Близнаци

Това е седмица, в която ням ада може да реализирате изцяло, планираната активност. Още в началото ѝ ще ви се наложи да се задоволите с проверки по текущите задачи. Ще излязат някои грешки за поправяне, така че ще се почувствате полезни. Сега може да отделите повече време на партньора ви и семейството нещо, което те отдавна чакат от вас. Моментът е подходящ и за планиране на лятната почивка.

Рак

Новата седмица ще ви подари сериозни постижения в служебен план.  Няма да има пречка, която да ви препъне или спре по пътя ви. Единственото правило, което трябва спазвате е да не се възгордявате. На един по-късен етап ще имате нужда от помощта на хората, които стоят по- ниско от вас в служебната йерархия. Бъдете внимателни във финансово отношение и не си позволявайте да пръскате много пари за щяло и нещяло.  Седмицата е благоприятна за възстановяване на отношения с роднини и приятели. Самотните представители на знака ги очаква романтична среща.

Лъв

5 важни истини за Телците

Телците са една наистина много силна зодия. Те имат много мощна енергия, която обаче не е като на Овните. Тази на Телците е спокойна и ...

През новата седмица всички ваши планове и желания ще се изпълнят и дори ще надминат очакванията ви. Не се ядосвайте, ако не съумеете да направите това, което ви е хрумнало в процеса на работа. Не си позволявайте да отменяте почивка със семейството ви или да работите по време на нея. Близките ви ще се почувстват пренебрегнати. За всичко си има време. Повярвайте в добрите си идеи, свързани с личния ви живот и ще си гарантирате дългосрочно щастие.

Дева

През новата седмица е добре да сте честни в разговорите - няма да загубите, напротив – ще повишите авторитета си в очите на близките и хора, с които работите. Някои  задачи няма да търпят отлагане – имайте го предвид. Запазете за вторник и четвъртък най-важните неща. Въпреки натоварването ще успеете с всичко, но дисциплината трябва да е желязна. В края на седмицата ще ви се наложи да направите компромис в личните отношения. Колкото и да ви е неприятно, скоро ще разберете, че сте направили правилната стъпка.

Везни

През тази седмица вероятно ще има разлика между това, което искате и ви се налага да правите. Има и такива моменти, при другите дори се случва по-често. Събере цялото си търпение и оставете осъществяването на желанията ви за по-подходящ период. Като отметнете задачите си ще имате по-широко поле за реализирането на мечтите ви. Бъдете дипломатични и не изказвайте остро отрицателното си мнение. Не си позволявайте критика към близките ви. Може да ги засегнете сериозно и после да ви е нужно много време, за да оправите отношенията си.

Урокът, който всяка зодия ще научи през МАЙ

Всички обичаме нещата да се случват по определен начин, сляпо преследваме идеи и мечти, понякога се борим с „вятърни мелници&rdqu...

Скорпион

През новата седмица само пълното отдаване в работата ще ви помогне времето да премине неусетно. Бъдете по-взискателни към хората, с които работите, отстоявайте позицията си, но не провокирайте конфликтни ситуации. Периодът е подходящ за нови познанства. Опитайте се да излизате по-често и да бъдете открити и  добронамерени. В края на седмицата намерете време да се докоснете до красотата на природа или изкуството. Не се лишавайте от красивите неща. 

Стрелец

През новата седмица ще бъдете заети с различни дейности и навсякъде ще е нужно участието  и присъствието ви. Очакват ви нови познанства, които ще са важни за служебното ви развитие, затова не може да пренебрегнете никого. Опитайте се да се отърсите от умората като мислите  и планирате лятната си почивка. Все пак е добре да имате резервен вариант, предвид създалата се обстановка. Важното е където и да сте да се чувствате добре със себе си и любимите си хора. 

Козирог

Неочаквано щастие очаква тези 3 зодии през май

Намирането на щастие може да се окаже „мисията невъзможна”, ако един човек се съсредоточава само върху определен аспект от ...

През тази седмица ще се наложи да помогнете на много хора. Колкото по-рано осъзнаете, че по този начин помагате и на себе си - толкова по-добре. Сега е време за реванши и подаване на ръка, навсякъде където можете да направите това. При трудни решения, не търсете съдействието на алкохола. Това е време, в което е много важно да останете трезви в пряк и преносен смисъл. Разходките под пролетното слънце и физическата активност ще ви дадат много повече, отколкото можете да предположите. 

Водолей

През тази седмица се опитайте  да се отървете от натрапчиви мисли и амбиции, които ще удовлетворят единствено егото ви. В работата ще ви е нужна повече дипломатичност, особено ако ви се налага да проведете сериозен разговор с началниците ви. Това ще е залог за бъдещия ви успех. Времето е подходящо за усъвършенстване както в личните ви отношения, така и в работата. Сега не е моментът за промени и за смяна на местоработата. Периодът е добър за постижения, свързани с физическата ви форма. 

Риби

През новата седмица ще е добре да мобилизирате цялата си воля, за да се справите със задачите си. Телефонно обаждане ще внесе свежа струя въздух. Това е, за което ще може да се „хванете“ и да издържите напрежението. Половинката ви ще усеща напрежението. Намерете време и му измислете приятна изненада, която да му поднесете в края на седмицата. Очакват ви приятни почивни дни, изпълнени с много любов и романтика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com