Седмичен хороскоп за 14-20 септември

24386
Седмичен хороскоп за 14-20 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще може да срещнете сериозни препятствия, които обаче ще ви изведат по пътя нагоре. Ако сега запретнете ръкави и се справите успешно със задачите си едва ли ще ви се наложи да положите друго подобно усилие до края на годината. В целия водовъртеж от работа в един момент е добре да помислите за половинката си. Тя вероятно ще страда от липса на внимание. Изненадайте я с романтична вечеря.

Телец

Това е седмица, в която в главата ви ще се появят много нови идеи. Дайте шанс на вашите смели проекти. В сряда може да се изправите пред избор: да се заемете с нещо ново или да дадете шанс на старото. Помислете какво е по-важно за вас и се опитайте да вземете правилното решение. В петък би било хубаво да отидете на романтично пътуване, което ще ви даде незабравимо преживяване. Не забравяйте да се поглезите с нещо вкусно.

Близнаци

През тази седмица рискувате да загубите това, което вече имате. В понеделник трябва да се съсредоточите максимално върху това, което правите в момента. Сега всяка грешка може да е фатална. Във вторник не бързайте да вземате каквито и да било решения, тъй като на пръв поглед блестяща идея може да не доживее реализирането си. От петък настъпва време, в което балансът е най-важен. Ще се наложи да направите компромис, за да запазите добрите отношения с близките си.

Рак

През тази седмица очаквайте неочакваното. Непланирана среща във вторник може да доведе до сключването на изгодна бизнес сделка. Периодът е подходящ за оправянето на документи, но внимавайте под какво се подписвате. В сряда се опитайте да изгладите конфликтната ситуация на работното място и авторитетът ви ще се увеличи.  Коректността ще е пътят към вашия успех. Ако сте във връзка и планирате пътуване не пренебрегвайте желанията на партньора ви. Това може да доведе до сериозен конфликт.

Лъв

През тази седмица ви очаква тежко завръщане. Не си мислете, че новата действителност е много по-лоша. Рискувате да си представите проблеми, които да се реализират наяве. Човекът до вас ще бъде достатъчно търпелив, но не си играйте с добрината му. В средата на седмицата ще се наложи да вземете важно решение. В никакъв случай не се ръководете от емоциите си.

Дева

Тази седмица ще бъде подходяща за решаване на стари проблеми. Опитайте се да бъдете по-сдържани и да не разваляте отношенията си с шефа и колегите си. Потапяйки се в работата, не забравяйте да излезете от водовъртежа на задачите и да си почивате вечер. В никакъв случай не взимайте работа у дома и не оставайте до късно. От това може да пострадат отношенията ви с любимия човек.

Везни 

През тази седмица не поемайте рискове. Освен това не давайте и обещания. Сега няма да може да изпълните поетите задължения. В средата на седмицата може да ви с се наложи да вземете кратка почивка. Помнете, че здравето ви е най-важно. В края на седмицата не позволявайте на глупав спор да помрачи отношенията ви с половинката ви. През почивните дни спортната дейност ще се отрази благоприятно на настроението ви.

4-те най-недостъпни ЗОДИИ при жените и мъжете

Много често ни се иска всеки, в който се влюбим, да откликне на нашите чувства, но често оставаме разочаровани. Има хора, с които прост...

Скорпион

През тази седмица ще реализирате значителни печалби и ще можете да вземете важно и отговорно решение, което ще повлияе на личния ви живот. Възможно е да окажете на някого безценна услуга, да зарадвате любимия човек, като и себе си също. В четвъртък ще можете да докажете своята надеждност и необходимост в служебно отношение. Сега е моментът да изпълните заветните си желания. Затова не се страхувайте да мечтаете и да правите големи планове.

Стрелец

Вашата неудържима енергия няма да ви позволи да седите на едно място. Опитайте се обаче да не скачате от една дейност на друга, а систематично да се придвижвате към основната ви цел. Тази седмица ще имате възможност да насочите във ваша полза всякакви обстоятелства, освен ако не бързате прекалено и това не доведе до грешки. Хората около вас по-често ще забелязват и оценяват вашите способности. Интересен и обещаващ период ще започне от втората половина на седмицата, който ще ви зарадва с появата на нови приятели.

Козирог

Голямата ГРЕШКА в живота на всяка от 12-те зодии

Всички ние грешим, защото това е човешко и никога не сме застраховани, че няма да сбъркаме някъде по пътя в живота ни. Всяка зодия обач...

През тази седмица ви очакват задачи, които ще ви  е трудно да завършите в срок. Помолете колегите си за помощ, заедно ще можете да разрешите проблемите по-бързо. В личния живот не са изключени ревност, негодувание и кавги. Опитайте се да изпълните дома си с топлина и грижа за близките. Сега не е време за компромиси в качеството. Каквото и да правите, трябва да го правите с цялото си сърце и душа.

Водолей

През тази седмица няма да сте твърде активни и решителни. Понеделник е време за преоценка на ценностите. Някои трудности, възникнали в началото на седмицата обаче, няма да попречат на проявата на вашия професионализъм. Важното е да се преборите със собствения си инат. Опитайте се да поддържате добри семейни отношения, дори ако трябва да правите отстъпки. Те ще бъдат възнаградени.

Риби

През тази седмица бъдете внимателни с претоварването, въпреки че вашата енергия за работа може да послужи за пример. Във вторник бързо ще се справите с проблемите и ще дадете на ръководството ценна идея. В сряда активността и интуицията могат да ви помогнат да постигнете невероятни резултати. Неделя е най-успешният ден от седмицата - тогава ще имате късмет във всичко. Очаква ви незабравим ден!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ако искате да живеете до 100 години, пийте тази чудотворна напитка всеки ден

Малко известни факти за морковите, които ще ви изумят

Фина пролетна билка с интересни ползи за организма

Зодиите, които имат невероятни умения да флиртуват

Кога се празнува Летен Никулден?

Защо котката ви тъпче с лапи: 3 причини, които ще ви изненадат

8 известни израза, чието значение разбираме погрешно

Това кафе енергизира, няма кофеин и премахва чувството за глад

5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

Царят на витамин Ц - полезен за имунитета, здравото сърце и вечната младост

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...