Седмичен хороскоп за 15-21 юни

21390
Седмичен хороскоп за 15-21 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица Вашият оптимизъм и способността да ви да не се обезкуражавате ще бъдат много полезни не само за вас, но и ще предизвикат адмирации сред околните. Това ще е чудесна възможност да покажете своите таланти. Не пропускайте възможност да се изкажете публично. Това ще бъде чудесен шанс за вас да повишите доверието към себе си. Някои представители на знака може да сменят работата. Приемете промяната  отворени обятия. Очакват ви хубави дни.

Телец

През първите три дни от тази седмица са възможни внезапни промени в настроението ви. Във вторник е добре да завършите започнатата работа. В противен случай рискувате да протакате прекалено дълго много важен проект. В сряда и четвъртък не се доверявайте твърде много на съветите на доброжелатели. Сега е време, в което да разчитате единствено на себе си. През почивните дни бъдете внимателни на пътя. Най-добре посветете уикенда на близките ви хора. 

Близнаци

Седмицата ще ви донесе очакван успех и утех в професионалната област. Сега ще може да отметнете важни товари и да се съсредоточите върху решаването на важни лични въпроси. Не оставяйте без необходимото внимание вашите близки. Това е моментът, в който ще се реши вашето бъдеще в личен план. Не забравяйте за благотворното влияние на прошката, а и на подаръците от сърце.

Рак

През тази седмица ще имате достатъчно сила и енергия, за да реализирате плановете си. Доверието на партньорите е добър коз в ръцете ви, но понякога е по-добре още веднъж да се уверите в тяхната надеждност. В сряда вашите предложения ще бъдат изслушани и одобрени от онези, от които зависят големите решения. Четвъртък и петък може да са най-стресовите и трудни дни от седмицата, изискващи максимална концентрация от вас. През уикенда непременно потърсете благотворното въздействие на природата върху душата ви.

Лъв

През новата седмица се опитайте да бъдете по-меки от обикновено. Това се отнася най-вече до отношенията с колегите. Вторник е подходящ ден за започване на нов  проект и решаване на проблеми в областта на партньорствата. В работата си ще трябва да бъдете напълно ангажирани и да приложите всички знания, които имате. Направете смели планове за почивните дни и набележете красива и достойна за почивката ви дестинация.

Дева

Новата седмица обещава да бъде запомняща се. Сега ще преживеете  цялата палитра на емоциите. Необходимо е да контролирате процеса, за да не се получат негативни ефекти от изострената ви чувствителност. Средата на седмицата е моментът да изхвърлите скучните неща и да потърсите нови преживявания и интересни познанства.  През почивните дни не се впускайте в рисковани начинания, избягвайте екстремните спортове.

Везни

През тази седмица, благодарение на умелото съчетаване на оптимизъм и гъвкавост, ще можете да постигнете важна цел. Всеотдайната ви работа и вашите професионални успехи ще ви осигурят достойно съществуване пред следващите месеци. В края на седмицата е препоръчително да избягвате конфликти. Опитайте се да проявите сдържаност в обсъждането на семейни въпроси. В противен случай можете да провокирате раздори и скандали.

Скорпион

През тази седмица ще имате шанс да демонстрирате целият спектър на силата на вашата личност. Сега може да се проявите, като щедра и доброжелателна личност. Има нужда от някои положителни корекции в имиджа ви. В средата на периода в служебно отношение се опитайте не само да говорите, но и да слушате събеседниците си. В работата ви очаква сериозен успех, който ще ви осигури спокойни дни за дълъг период от време.

Стрелец

Тази седмица, за да направите това, което сте планирали, ще ви е необходимо повече усилие и увереност в собствените си способности и действия. Вашите амбиции ще ви накарат да се придвижите напред към нови висоти. В сряда пътуванията, преговорите и работата с правна документация ще бъдат успешни. Петък ще бъде благоприятен ден за приключване на стари дела и за нови интересни проекти. Кратко пътуване през уикенда обещава страхотна малка ваканция в приятна и романтична компания.

Козирог

ЛЮБОВНИЯТ ви хороскоп за лято 2020

Лятното слънцестоене започва съвсем скоро - на 21 юни и ще продължи до 31 август 2020г. Тази година периодът ще започне, когато Слънцет...

Седмицата е благоприятна за развиването на бизнес. Сега ще имате стабилен напредък в професионалната сфера и засилване на нашите позиции. В личен план не променяйте нищо, бъдете доволни от това, което имате. В края на седмицата е добре да се справите с дълговете и да уредите отношенията с партньорите. Бъдете търпеливи и скромни в изказванията си. Опитайте се да обуздаете раздразнението си, което имате с близки, които не винаги ви разбират.

Водолей

Новата седмица обещава да бъде интересна и вдъхновяваща. Ако искате да намерите нова работа и нови приятели, сега е моментът. Вашите идеи ще бъдат приети и подкрепени от началници и колеги. Пътуванията извън града ще са най-успешни, ако ги планирате за края на седмицата. През почивните дни ви очакват много приятни и незабравими моменти с приятели. Ще откриете много нови страни за живота.

Риби

През тази седмица ще имате много поводи да се гордеете със себе си. Важното е да действате спокойно и премерено. Много е важно да се разтоварите от излишни отговорности и смело да отказвате това, което не е вашата работа. Чувствата ви ще предизвикат и промяна в начина ви на живот. Много от вас сега ще се решат на важна крачка, свързана с промяна на работата или напускането ѝ. Дайте си толкова време, колкото ви  е необходимо. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com