Седмичен хороскоп за 2-8 декември

55912
Седмичен хороскоп за 2-8 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица няма да ви е лесно да постигнете целите си. Истината е, че сте си поставили прекалено високо летвата и малцина биха се справили. Опитайте се да довършите това, което е най-спешно до края на седмицата и после е време да се настроите за предстоящите празници. Помислете за кого ще приготвяте подаръци. Бъдете щедри, но и изобретателни. Ако нямате възможност да дарите всеки от любимите ви хора с подарък - помислете за картичка, която да е лично надписана от вас. В днешното технологично време това е от особено значени и има неповторима стойност. 

Телец

През първата седмица на декември, като да последно, ще ви се наложи да запретнете ръкави. Не, никой няма да може да свърши цялата работа вместо вас. Най-добре не разчитайте и на чужда помощ. Най-качествено може да свършите работата си ако я изпълните сами. Животът не е толкова жесток, но сега ще се наложи да се борите сами. Хубавото е, че и на това му се вижда края, но подходете отговорно. Със сигурност ще сте много доволни от резултата. Почивните дни отделете време само за себе си и удоволствията, които ви правят щастливи. 

Близнаци

През първата седмица на декември заложете неповторимите ви умения за общуване. Ако силата ви е в това не пропускайте ден, в който да не участвате в преговори или срещи. Вашето участие ще е решаващо за изхода на нещата. Някои от вас е добре да опитат да включат повече творчество в дейността си. Освободете душата си и дайте воля на фантазията си. Това ще ви направи неотразими и търсени. Самотните представители на знака може да срещнат своята половинка по време на някое културно мероприятие, така че оказвайте покани за такива събития.

Рак

Първата седмица на декември ви е дадена, за да възстановите хармонията в душата, а и във всекидневието ви. Още в понеделник станете по-рано, направете си здравословна закуска и намерете няколко минути, за да се раздвижите преди да излезете. Вторник ще бъде един от най-натоварените ви дни, проявете максимално ниво хладнокръвие и самодисциплина. В сряда заложете на добрия тон, преговорите ще са успешни и ще може да се разберете по точки, за които не сте и подозирали. В четвъртък ви очаква промяна, а петък е ден за любов. През почивните дни бъдете по-близко до любимите ви хора - те имат нужда от вас. 

Лъв

През първата седмица на декември бъдете подготвени за това, че плановете ви може да претърпят някои промени. Вероятно ще се касае само за забавяне, така че не бързайте да се отчайвате и да предприемате крайни мерки заради настроението ви. Нищо не е толкова страшно, колкото изглежда. В сряда ще намерите отдушник и решение на главния въпрос, който ви тормози. Бъдете по-уверени в себе си, но и добронамерени.

Дева

Първата седмица на декември е време, в което максимално трябва да се придържате към рационалния подход. Размишленията и мечтите оставете за по-натам. Здраво стъпили на земята няма да пропуснете невероятните възможности, които периодът ви дава в професионално развитие. Личните планове също е добре да изчакат. Сега се посветете основно на работата ви особено ако е свързана с технологии. Имате своите шансове за успех, но ще трябва да положите усилия в посока сътрудничество. Обърнете внимание на здравето си и не пренебрегвайте симптоми, които ви тревожат прекалено често.

Везни

През първата седмица на декември ще сте в центъра на събитията. Бъдете сигурни, че дори и мислите ви ще може да бъдат отгатнати, за това трябва да сте на ниво във всичко. Не забравяйте и външния си вид. Не се мислете за нещо повече от другите, точно това може да ви провали дори там, където нямате конкуренция. Сряда и петък са добри дни за запознанства, които да ви помогнат в затвърждаването на позицията ви.

Дневен хороскоп за 2 декември

Овен Този понеделник запазете идеите ви за себе си и не споделяйте мнението си за околните. Освен това не бързайте да съдите хората пр...

Скорпион

Това е седмица, в която да покажете сериозната страна от себе си. Ще ви се наложи да откажете някои предложения. Замислете се, че всъщност няма како да губите. Чувствата и емоциите са хубаво нещо, но понякога вредят и то прекалено. Не се страхувайте, че ще станете бездушни. Имате прекалено много приятели, които ще ви сигнализират навреме ако се самозабравите. Пък и ако се разделите с някои от тях, това може би ще е знак за истинската стойност на приятелството ви. През почивните дни отделете повече време на книгите, ако имате да учите - ще ви върви много.

Стрелец

През този ден не се връщайте назад в миналото. Някой ще се опита да си играе  с чувствата ви в опит да получи повече внимание. Простете опитите му и поговорете с него, за да изясните ситуацията. Не бързайте с присъдите и обвиненията  - всеки човек може да изпадне в ситуация на безизходица. Сега вашата задача е да проявите търпение и благородство. В края на седмицата ви очаква добра новина, която ще ви накара да се почувствате много щастливи. През почивните дни разнообразете всекидневието си с посещение на непознато място и обогатете сетивата се. 

Козирог

Месечен хороскоп за декември 2019 г.

Овен Началото на месеца ще бъде белязано от успехи в личните отношения и на любовния фронт. Това ще ви даде необходимото самочувствие,...

През първата седмица на декември ще имате възможността да помогнете на много хора. Бъдете готови, че ще ви търсят за помощ за всякакви проблеми. Това е чудесно, но ако се усетите, че се уморявате ще трябва да намалите темпото и да започнете да отказвате. Поне 1-2 дни от периода посветете изцяло на себе си и на вашите дела. Почивните дни отделете време на онези неща, за които все не ви остава време. Имате пълното право да обърнете внимание само на себе си. 

Водолей

Първата седмица на декември е време, което да посветите на себе си и на свободата си. В пълното си право сте да поискате това, което искате. Не се подавайте на шантаж. Истината е, че каквото и да направите ще имате полза, но имате шанса да спечелите на всички фронтове. Оставете страховете си настрана и действайте смело. Изписвайте колебанията си на хартия. Така ще се отърсите от тревожността.

Риби

Първата седмица на декември ще ви поднесе невероятни предизвикателства. Самочувствието ще е това, което ще ви помогне да се справите с немислими задачи. Гледайте по-леко на нещата и не задълбавайте прекалено в нищо. В един от дните отделете вечерта за забавление или посещение на културно събитие, където да се срещнете с интересни хора. В петък ще получите добра новина. През почивните дни заложете на екстравагантността - тя винаги ви е отивала. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com